Interieur professionaldag

Interieur professionaldag

Interieurprofessionaldag op 6 maart

Na de succesvolle editie van juni 2022, organiseren BNS Crisp, De Woonindustrie en NIA ACADEMIE ook in 2023 weer een interieurprofessionaldag. Hét inspiratie-event voor interieurprofessionals staat dit jaar in het teken van de zintuigen met het thema ‘Connect your Senses’.

Koop vandaag nog je ticket tegen het early bird tarief!

 

Connect your senses

 

Omdat consumenten het steeds belangrijker vinden om ook offline geïnspireerd te raken en verbinding te zoeken, worden zaken als licht, akoestiek, kleur en geur steeds belangrijker in het interieur. Jij als professional wilt natuurlijk op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Tijdens deze dag ontvang je niet alleen inspiratie en informatie, maar worden jouw eigen zintuigen zeker ook geprikkeld.

Keynote door Monique van der Reijden

Zoals je van ons gewend bent, starten we de dag met trends! Trendforecaster Monique van der Reijden praat je bij over de aankomende interieurtrends en legt hierbij een link naar de zintuigen. Laat je meevoeren door trendwatcher en journalist Monique en weet wat ons de komende jaren te wachten staat…

 

Beeld: Godot Design Cyclelab Shenzen (links) | Monique van der Reijden (onder)

Het programma

10.00 uur           Ontvangst
10.30 uur           Keynote: trends en zintuigen, trendforecaster Monique van der Reijden
11.30 uur           Workshop: licht en beleving / trendroute / ontmoeten pop-up exposanten
12.15 uur           Zintuiglijke lunch
13.00 uur           Workshop: licht en beleving / trendroute / ontmoeten pop-up exposanten
14.00 uur           Akoestiek dialoog met Stille Verzet, Rockfon en Mobilane
15.00 uur           Keynote: hoe ontstaan kleurentrends, Heleen van Gent Flexa ColorLab
15.45 uur           Borrel en netwerken / ontmoeten pop-up exposanten
16.30 uur           Veilig naar huis

De Interieurprofessionaldag vindt plaats op maandag 6 maart 2023 in De Woonindustrie in Nieuwegein, koop tot 4 februari je ticket voor € 25,- exclusief btw, daarna betaal je het reguliere tarief van € 35,- exclusief btw. Wil jij  geprikkeld worden met een zintuigelijke lunch? Dit kan je voor 5 euro toevoegen aan je ticket! 

Koop hier je ticket! 

Workshop: licht en beleving van Clarissa van Holland

Licht is bepalend in elk denkbare omgeving. Al kan een interieur nog zo mooi ontworpen zijn zonder een goed lichtplan doet dit afbreuk aan je beleving. Het bevordert je productiviteit, gezondheid en geeft je een warm gevoel bij thuiskomst. Daarom creëren wij unieke lichtconcepten die afgestemd zijn op al jouw behoeftes” - Clarissa van Holland

Light designer en NIA-docent Clarissa van Holland geeft een workshop met het thema ‘Licht en Beleving’. Zonder licht zie je niets, met licht kun je heel gericht bepalen waar jouw aandacht in de ruimte naartoe gaat en hoe jij een ruimte ervaart. Tijdens de workshop leer je hoe je licht inzet om meer sfeer en beleving in het interieur te creëren.

Over de organisatoren

BNS Crisp is hét landelijke netwerk voor interieurprofessionals met de focus op ontwikkeling, kruisbestuiving en professionalisering. Voor ruim 350 leden worden regelmatig online en live events georganiseerd om te informeren en inspireren. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website en ontdek wat BNS Crisp voor je kan betekenen.

De Woonindustrie is als centrum voor wonen de ontmoetingsplek voor innoverende en inspirerende merken, fabrikanten, producenten, retailers, stylisten, architecten en consumenten. Het is ook de plek waar consumenten de mogelijkheid hebben om inzicht te krijgen in het totaalaanbod dat wordt getoond op het gebied van wonen en lifestyle.

NIA ACADEMIE is een particulier opleidingsinstituut, opgericht door interieurontwerpers.
Wij verzorgen cursussen en opleidingen voor startende interieurstylisten en -ontwerpers en ervaren professionals. Door onze jarenlange ervaring in de interieurbranche en een uitgebreid netwerk van vakmensen en bedrijven, is NIA dé specialist op het gebied van interieuronderwijs.

Een zintuigprikkelende Lunch van Fond Rotterdam

Chef Gilbert Kolff en zijn team van Fond Rotterdam verzorgen tijdens CONNECT YOUR SENSES de zintuiglijke lunch. Laat je betoveren door deze zeer verfijnde lunch met oog voor pure smaken en details. De naam FOND betekent letterlijk basis. Het past bij de kookfilosofie van FOND; Gilbert vertelt graag verhalen via het eten op je bord; waar het vandaan komt en welke verhalen er schuilgaan achter de productie van het eten. Hij ontwikkelt zijn gerechten met veel aandacht voor detail, inventiviteit, ambacht en volgt altijd zijn intuïtie en het ritme van de seizoenen. Plantaardig als basis, aangevuld (indien van toepassingen en gewenst) met vis, vlees, zuivel.

Keynote: hoe ontstaan kleurentrends met Heleen van Gent Flexa ColorLab

Wil jij weten hoe de kleur van jaar 2023 Wild Wonder™ is ontstaan? Hoor er alles over van Heleen van Gent, Creatief Directeur van het Flexa ColorLAB. Heleen neemt ons mee in de wereld van kleurentrends. Flexa doet al 30 jaar wereldwijd kleurenonderzoek en lanceert al meer dan 20 jaar de ColourFutures™: Flexa Kleurentrends. Maar hoe ontstaan deze kleurentrends en waar komt de Kleur van het Jaar vandaan? Heleen van Gent vertelt aan de hand van inspirerend beeldmateriaal het ontstaan van dit onderzoek waarbij er twee jaar vooruit wordt gewerkt met een groot team aan internationale trendexperts

Een gesprek met drie akoestiek experts

Akoestiek is vaak een sluitpost bij het ontwikkelen van een interieurplan. Dit is jammer, want een slechte akoestiek heeft direct invloed op de ervaring van de ruimte en je persoonlijke welzijn. Het is dus hartstikke goed als je akoestiek meeneemt in je interieurplan! We gaan in gesprek met drie akoestiek experts: Het Stille VerzetMobilane Rockfon. Alle drie benaderen zij dit belangrijke onderwerp vanuit een andere invalshoek en dat maakt aanschuiven interessant voor iedere interieurstylist en -ontwerper.