WOONevent en vakdagen DWI

WOONevent en vakdagen DWI

bezoek het WOONevent in De Woonindustrie

Op zondag 11 september van 10:00 – 17:00 uur organiseert De Woonindustrie het WOONevent, speciaal voor consumenten met liefde voor interieur. Het WOONevent is onderdeel van de DWI Vakdagen, hét vakevenement voor interieurprofessionals en biedt consumenten een exclusief kijkje achter de schermen. 

In samenwerking met ruim 200 merken en partners biedt De Woonindustrie op deze dag een fantastisch programma voor alle liefhebbers van wonen, design, interieur en lifestyle.

programma-overzicht

Er is een veelzijdig programma samengesteld, waarbij je als woonliefhebber helemaal aan je trekken komt.

11.00 - 16.00 uur
Stylingadvies (Atrium)

11.00 uur en 15.00 uur
Inspiratieroute (start in Atrium) 

11.30 uur
Trendlezing Interieur & Kleurtrend 22/23 (Atrium)

13.30 uur
Inspiratietalk Smart Home & Verlichting (Atrium)

10.00 - 15.30 uur
Proeflessen Interieurstyling en Interieur Ontwerpen (NIA Homebase)

11.00 - 16.00 uur | stylingadvies BNS Crisp

Stylisten die verbonden zijn aan partner BNS Crisp, de beroepsvereniging voor interieur- vastgoed, en groenstylisten, geven in het Atrium een gratis flitsinterieuradvies van 20 minuten. Maak hier kennis met de stylisten.

Advies is alleen mogelijk op afspraak, plan hier jouw afspraak op de nog beschikbare tijden. (Vergeet niet om foto’s en plattegronden van je interieur mee te nemen!)

11.00 - 15.00 uur | Inspiratieroute

Tijdens de inspiratieroute vertellen onze makers zelf het verhaal achter hun collectie en geven antwoord op al je vragen. Onze interieurstyliste Adaja Vlok neemt je o.a. mee naar Passe Partout, Cartel Living, BXB Interior Collections en Seuren Tafels. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus sluit op tijd aan.

DE MERKEN VAN DWI
Ruim 150 showrooms met meer dan 200 nationale en internationale interieurmerken bieden in De Woonindustrie voor elk wat wils. Ontmoet de vertrouwde gevestigde orde én nieuwkomers, ontdek hun collecties en identiteit met vaak een mooi verhaal dat soms generaties teruggaat, met oog voor ambacht, kwaliteit, duurzaamheid en mens & natuur.

Maak kennis met creatieve interieuradviseurs, laat je informeren over het opleidingsaanbod voor interieurontwerpers- en stylisten en laat je adviseren over Smart Home living.

De Woonindustrie is hét middelpunt voor interieurinspiratie, trends & persoonlijk advies. Kijk hier voor het complete merkaanbod.

 

11.30 uur | Trendlezing van Viva Vulto

Een prikkelende, visuele trendlezing van trendwatcher en NIA docente Viva Vulto waarin ze je in 45 minuten bijpraat over interieur & kleur trends voor winter ’22/’23. Ga mee op een inspirerende reis langs de trends, kleuren en vormen die we voor winter ‘22/’23 kunnen verwachten op het gebied van vormgeving en interieur. Vanuit de Design Language van vooraanstaand trendanalist Christine Boland, behandelt zij vier interessante trendthema’s met bijpassende kleurkaarten.

Viva Vulto is een bevlogen spreker die al ruim 10 jaar werkzaam is als trendwatcher, o.a. voor Christine Boland | Trends & Mindsets. Daarnaast is zij ook werkzaam als docent (Trendwatching) bij NIA ACADEMIE en runt zij een interieurstudio: StudioTED interiors.

13.30 uur - inspiratietalk Smart Home Verlichting

O.l.v. Marit van Bohemen praten experts Bert Roseboom van Busch-Jaeger (Domotica) en Clarissa van Holland (Lichtplan voor je woning) over Smart Home Verlichting. ‘Hoe pak je automatisering van je verlichting in huis aan? Welke opties zijn er en waar moet je op letten?’ Bezoek ook zeker even het experience-center van onze partner Busch-Jaeger op de 1e verdieping.

Marit van Bohemen heeft toneelschool gedaan. Naast acteren voor televisie speelt zij in het theater en is zij een zeer ervaren dagvoorzitter. Bert Roseboom is eigenaar van BEDA Elektro én Busch-Jaeger installateur voor Van Woonvilla naar Droomvilla, een woonprogramma bij RTL4. Clarissa van Holland is een lichtexpert en werkt voor haar bedrijf Design in Light creatieve lichtplannen uit. Zij werkt samen met architecten en geeft de verlichtingslessen voor NIA ACADEMIE .

Proeflessen NIA ACADEMIE

Onze interieuropleiding en lokalen bevinden zich  op de 2e verdieping van de Woonindustrie. Tussen ruim 150 interieurleveranciers is De Woonindustrie een interessante en inspirerende omgeving voor onze studenten, met het oog op mogelijke samenwerkingen met interieurmerken.
Maak kennis met NIA ACADEMIE en geef je via onze proeflespagina op voor een proefles. Wil je meer weten over de cursussen en opleidingen meld je dan bij de NIA-tafel in het Atrium.

Praktische informatie

De Woonindustrie
Symfonielaan 1 Nieuwegein

Parkeren is gratis.