Interieur professionaldag

Interieur professionaldag

RE/LIVING: Interieurprofessionaldag op 27 juni

Het lockdownloze leven went snel en ondanks het feit dat online meeten helemaal zo gek nog niet is, kijken wij uit naar live inspiratie. Die aanleiding zorgde ervoor dat de Woonindustrie, BNS Crisp en NIA ACADEMIE hun kwaliteiten bundelden, fris van start gaan en op maandag 27 juni a.s. een gloednieuwe live Interieurprofessionaldag met het thema ‘RE/LIVING’ organiseren. En jij kunt erbij zijn!

De laatste trends uit Milaan, kleur en inspiratie verpakt in de vorm van interessante talks en een Re/Living route langs alle fijne dingen in De Woonindustrie. Geen subsessies meer via een tv-scherm maar inspiratie waar je live bij kunt zijn, blij van wordt en nog lang van na kunt genieten. Tussendoor kun je heerlijk bijpraten met collega’s uit het vak. Wat zijn we er aan toe!

PROGRAMMA

10.00 uur
Ontvangst in het Atrium met verse koffie en thee van de barista

10.30 uur
Trendlezing in de Stellingkamer: Colour Flow 2024, The Story of Connection

11.30 uur
Workshop Personal Branding door Daniëlle van Dongen
of
Workshop Kleur door Jelena Brillenburg Wurth
of
Re/Living route langs exposanten van De Woonindustrie

12.30 uur 
lunch in het Atrium, we trakteren je op een heerlijke lunch

13.30 uur
Workshop Personal Branding door Daniëlle van Dongen
of
Workshop Kleur door Jelena Brillenburg Wurth

14.45 uur
RE/Living route langs exposanten van De Woonindustrie
 
15.30 uur
B
orrel in het Atrium, we trakteren je op drankjes en hapjes

16.30 uur
Afsluiting

Schrijf je in!

Ben jij erbij? Zet dan 27 juni alvast in je agenda!

Inschrijven
Schrijf je hier in voor de Interieurprofessionaldag. Een ticket voor Re/living kost € 35,- (ex. btw).

Locatie
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein

 

 

Beeld onder: Nort Studio

keynote colour flow, the story of connection

De presentatie Colour Flow 2024, the Story of Connection gaat over de concepten, materialen en kleuren trends voor 2024. Deze trends zijn gebaseerd op het lange termijn onderzoek van Oltmans van Niekerk. 

Tijdens haar presentatie verbindt Elsje van Niekerk wereldwijde ontwikkelingen en veranderende consumentenwaarden met ontwikkelingen op het gebied van design, kleur en materiaal. Daarnaast deelt zij de laatste ontdekkingen op Salone del Mobile.

over Elsje van Niekerk

RE/LIVING keynote spreker, Elsje van Niekerk is Creative Director en mede-oprichter van trend forecast bureau OvN/ Oltmans van Niekerk. Ze presenteert regelmatig op bijeenkomsten over de hele wereld waar ze inzicht geeft in de belangrijkste aanjagers van verandering, toekomstige consumentenwaarden en inspiratie biedt voor ontwerp-, materiaal- en kleurconcepten.

 

 

 

Beeld rechts, links en midden: Oltmans van Niekerk

Over OvN / Oltmans van Niekerk

Oltmans van Niekerk is een wereldwijd onderzoeks- en innovatiebureau dat bedrijven helpt bij het identificeren van kansen in de snel veranderende wereld van vandaag. 

Oltmans van Niekerk bestudeert, interpreteert en presenteert de politieke, economische, sociale en technologische ontwikkelingen die van invloed zijn op mensen en hun waarden en vertaalt deze naar product- en kleurconcepten. 

Klanten van Oltmans van Niekerk zijn Target, New Balance, Sony, IIttala, H&M, Abercombie and BMW.

 

Subsessie: Personal Branding

Hoe laat jij je unieke, authentieke zelf zien? Je binnenkant, bestaande uit je identiteit, waarden, talenten, gevoel, purpose en je eigen stijl, maakt jou uniek. Dat wat er al is, breng je met Personal Branding écht naar buiten en daarmee laat je zien waar jij en je bedrijf voor staan. Om je hierbij te helpen geeft Daniëlle van Dongen een lezing met verschillende tips & tricks. Mis 'm dus niet!

Daniëlle verplaatst zich in jouw ‘DNA’
Door Daniëlle’s werkervaring en persoonlijke ontwikkeling heeft zij een unieke gave ontdekt: ze kan zich, in een mooie veilige verbinding, haarfijn intunen op jou. Ze verplaatst zich als het ware in jouw “DNA”, je gevoel, je verlangen en unieke stijl. Ze voelt intuïtief aan wie je bent en ziet je echt. Zo ga jij jezelf ook zien: zonder maskers. Daniëlle ontdekt samen met de klant wat zichtbaar mag worden. Zo krijg je inzicht in hoe je jezelf wilt laten zien. Dat geheel bekrachtigt Daniëlle in Styling & Fotografie.

Over Daniëlle van Dongen
Fotografe Daniëlle van Dongen empowert business-vrouwen met persoonlijk op maat gemaakte styling en fotografie. Op de foto’s laat ze vrouwen on- en offline stralen, want elke vrouw is mooi en uniek! Omdat Daniëlle naast fotograaf ook stylist is, beschikt ze over een uniek en onderscheidend talent.

Subsessie: Wat je nog niet wist over kleur

Naast alle inspiratie die je dagelijks wordt voorgeschoteld, is het voor interieurprofessionals onmisbaar om de theorie van kleur te kennen én te begrijpen. Voor NIA ACADEMIE geeft Jelena Brillenburg Wurth inmiddels al een aantal jaar de module Professioneel Kleurplan aan starters binnen het interieurvak. Maar er is nog zoveel meer te delen over kleur. Denk bijvoorbeeld aan tips over het werken met het NCS systeem of extra leuke weetjes over de betekenis van kleur.

Verrijk je kennis van kleur tijdens deze inspiratiesessie
Jelena laat je tijdens deze lezing kennismaken met altijd werkende en makkelijke kleurencombinaties waarmee je snel een goed en onderbouwd kleuradvies kan geven. Je blik op de betekenis van kleur wordt nog verder verruimd en je wordt geïnspireerd met tips en wetenswaardigheden.

Over Jelena Brillenburg Wurth
Jelena werkt al jaren als interieurprofessional. Ze is actief in diverse aspecten van het vak, met een bijzondere fascinatie voor kleur. Ze geeft les, workshops, trainingen en trendlezingen, zowel aan particulieren als aan retailers. Daarnaast maakt ze complete interieurplannen voor de particuliere markt en is ze verbonden aan Histor en Sigma als kleurspecialist.

RE/LIVING inspiratieroute

Tijdens de RE/LIVING inspiratieroute nemen we je mee langs diverse exposanten van De Woonindustrie. Tijdens de route kun je de laatste noviteiten horen, zien en voelen. Laat je dus verrijken met vak- en productkennis en ervaar alles wat nieuw is. 

 

 

 

 

Beeld boven: Flexa

Over BNS Crisp

Kennis uitwisselen, kruisbestuiven en de verdere ontwikkeling van het vak zijn sleutelwoorden. Voor ruim 350 leden worden zowel online als live informatieve en inspirerende bijeenkomsten, masterclasses en events georganiseerd. Zowel voor nieuwkomers als voor de meer ervaren stylist. De leden vertegenwoordigen gezamenlijk een landelijk dekkend netwerk. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.bnscrisp.nl en ontdek van BNS Crisp voor je kan betekenen.

Over De Woonindustrie

De Woonindustrie is met haar centrum voor wonen de ontmoetingsplek voor innoverende en inspirerende merken, fabrikanten, producenten, retailers, stylisten, architecten en consumenten. Een centrum waar exposanten, retail en wholesale brands elkaar versterken en waar retailers inkopen en inspiratie opdoen. Het is ook de plek waar consumenten de mogelijkheid hebben om inzicht te krijgen in het totaalaanbod dat wordt getoond op het gebied van wonen en lifestyle.

Over NIA ACADEMIE

NIA ACADEMIE is een particulier opleidingsinstituut, opgericht door interieurontwerpers.
Wij verzorgen cursussen en opleidingen voor startende interieurstylisten en -ontwerpers en ervaren professionals. Door onze ervaring in de interieurbranche en ons uitgebreide netwerk van vakmensen en bedrijven, houden we het onderwijs up-to-date en mogen we onszelf specialist op het gebied van interieuronderwijs noemen.