Futureland Spring-Summer 2024

Futureland Spring-Summer 2024

Met korting naar de trendpresentatie van Futureland

Op maandag 28 november presenteert buro jantrendman LIVE de nieuwe Lifestyle, Fashion & Interior Trends voor SS 2024 bij FC Hyena in Amsterdam. Een paar dagen later, op 5 december, kun je de presentatie online volgen via een webinar.  Als student en docent van NIA ACADEMIE kun je je voor de LIVE presentatie aanmelden met € 20,- korting!

Waarom trends belangrijk zijn

In je werk is het belangrijk om geïnformeerd te blijven over de trends die er toe doen. Zo blijf je als interieurprofessional met je hoofd boven het maaiveld uitsteken en kun je inspelen op (toekomstige) behoeftes van je klanten en opdrachtgevers.

De trendpresentaties van buro jantrendman geven je hierbij niet alleen de inzichten die je nodig hebt, maar zijn een constante bron van inspiratie om kansen voor je bedrijf te zien in dit bijzondere en doorslaggevende decennium. 

Of je nu je bedrijf wilt plaatsen in de huidige context van de pandemie en transformele periode waar we doorheen gaan, of wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor de kleuren en materialen voor komend seizoen, buro jantrendman ondersteunt je altijd bij het creëren van innovaties in je vakgebied.

Wat kun je dit keer verwachten bij de trendpresentatie? 

 

 

Afbeeldingen: @opblaashelicopter (foto 1 & voorpagina), Maria Luneva (foto 2), @chet_lo (foto 3) en @_kwangho_lee (foto 4)

Consumer & Designtrends SS 2024

Buro Jantrendman trapt het nieuwe seizoen af met een grote LIVE presentatie vol consumenten- en designtrends. Hierin vertalen ze maatschappelijke ontwikkelingen en het daaruit volgende consumentengedrag naar 5 inspirerende thema’s met mode, footwear, interieur, design & retailinformatie. Er is natuurlijk ook aandacht voor materiaalinnovatie, nieuwe silhouetten en vormen en kleurkaarten.

Praktische informatie

Studenten en docenten van NIA ACADEMIE ontvangen maar liefst € 20,- korting op het ticket.  Reserveer hier je plek om deze trendpresentatie bij te wonen.

Tijd en locatie
De consumer & design trendpresentatie vindt plaats op maandag 28 november van 9.30 - 12.30 uur bij FC Hyena, Aambeeldstraat 24 in Amsterdam

BEKIJK HIER EEN SNEAK PEAK VAN DE PRESENTATIE

Webinar
Wil jij de trendpresentatie online volgen? Dat kan met het live webinar op maandag 5 december 2022. Een ticket bestellen voor dit webinar kan hier

jantrendman op instagram

Jan is sinds 1994 werkzaam als trend forecaster. Hij combineert een heldere analyse van globale en lokale trends met een talent voor het selecteren van prachtige beelden. Zijn visie op de toekomst is zeer waardevol voor branches zoals mode, interieur, lifestyle, design, beauty, footwear, travel, food, retail, digital culture & marketing. Jan verbindt trends van de zes grote drivers in onze wereld: technologie, kunst & cultuur, demografie, economie, politiek en ecologie - en creëert hiermee stof tot nadenken.

>> volg buro jantrendman op instagram

over Futureland

FUTURELAND is een initiatief van buro jantrendman. Het is een platform van offline & online trend events op het gebied van lifestyle, interior, design & fashion. Twee keer per jaar ontwikkelen we een visueel trendverhaal voor merken, marketeers, designers, stylisten en buyers. Hierin worden de laatste consumer trends helder in beeld gebracht en vertaald naar de markt en naar concrete product trends.

>>meer info over buro jantrendman en Futureland vind je hier