Salone Internazionale del Mobile Milano

Salone Internazionale del Mobile Milano

Salone Internazionale del Mobile Milano

De 57ste editie van de Salone Internazionale del Mobile staat weer gepland van 17 tot 22 april 2018 in Milaan.

 

Design Mekka

Dit is wel de internationale kampioen van innovatie op interieurgebied. Ruim 2.000 exposanten van over de hele wereld presenteren hun nieuwste producten tijdens deze beurs. Trek er maar een paar dagen voor uit als je de hele beurs van 200.000 m2 wil bezoeken. Verstandiger is om een slimme selectie te maken. Je houdt anders geen tijd meer over om alle ander interessante presentaties in de stad Milaan te bezoeken.


Young designers

Salone Satellite is een afdeling van de beurs die je niet mag overslaan. Dit is het domein van jonge designers die hun laatste ontwerpen laten zien. Tickets voor de beurs koop je online, zo voorkom je lange wachtrijen.


Tijdig boeken

Milaan is op zich niet zo hot als Londen of Parijs, maar tijdens de beurs bruist de stad van inspiratie. Elke wijk heeft weer zijn eigen interessante winkels, ateliers en evenementen. 5 dagen Milaan zijn nauwelijks genoeg om alles te zien. Met andere woorden. ‘Andiamo a Milano’. Book je hotel en vlucht tijdig, het kan aardig druk worden tijdens de beurs in dé designstad van Italië. Vergeet je camera niet mee te nemen om al dat moois vast te leggen en stop goede wandelschoenen in je koffer.


Data openingstijden

Data: 17 tot 22 april 2018
Openingstijden: 9.30 tot 18.30 uur
Open voor consumenten op zaterdag 21 en zondag 22 april. Probeer deze data te mijden.
Metro: M1 Rode metro lijn naar station Rho-Fiera (laatste halte).

Buon viaggio