NIA ACADEMIE in Den Haag

NIA ACADEMIE in Den Haag

Design stad Den Haag

Het Designkwartier, topmusea, het festival Masterly The Hague, toffe winkeltjes en hippe restaurants maken van onze Hofstad een echte designstad. Een deeltijd opleiding Interieurstyling ontbrak nog in het onderwijsaanbod van deze regio. Vanaf voorjaar 2019 start NIA ACADEMIE in Den Haag met een vakopleiding Interieurstyling, bestaande uit vier modules: Stijlenleer, Moodboarding, Kleuradviseur en Trendwatching. Leer hier meer over deze opleiding.

The Nice Stuff Collector

Meer weten over Den Haag? Surf dan eens naar The Nice Stuff Collector op de site van Theo-Bert Pot. Dit jaar won hij met zijn blog de VTWONEN MEET THE BLOGGER AWARD! Op dit blog vind je alle hotspots van Den Haag zoals interieur- en modewinkels en hippe restaurants.

Mooiste museum van Den Haag

Het Gemeentemuseum Den Haag heeft een schatkamer van meer dan 160.000 kunstwerken. Met ’s werelds grootste Mondriaancollectie en één van de grootste De Stijlcollecties is het Gemeentemuseum een bezoek meer dan waard. Je vindt hier beslist ook inspiratie voor je stylingopdrachten en de lessen Stijlenleer.

Masterly The Hague

Het Haagse Museumkwartier is het decor van het nieuwe designfestival Masterly The Hague, waar historische Hollandse meesters en Dutch Design samenkomen. Deze pas de deux tussen nieuw en oud leidt tot verrassende inzichten in de schoonheid van kunst.

Foto: Masterly The Hague - Jan Koen Lomans met muse Van der Hulst 

Interieurstylist worden?

Interesse in onze Interieurstyling opleiding in Den Haag of andere locatie in Nederland. Kom naar onze gratis proefles in Den Haag of elders in het land om kennis te maken. Meld je vooraf wel even aan via één van de groene buttons onderaan de proeflespagina.

Bron: o.a. Gemeentemuseum Den HaagFlexa

NIA-cursussen geprezen door interieurprofessionals

NIA ACADEMIE heeft de afgelopen jaren honderden ontwerpers en stylisten getraind met cursussen voor de interieurbranche. Veel leden van beroepsvereniging BNS Crisp zijn cursist van NIA ACADEMIE. Cursusevaluaties tonen een hoge tevredenheid aan, ook onder werknemers binnen het interieurvak. NIA heeft getraind op leslocaties bij inkoopcentra als ETC Design Center in Culemborg en De Woonindustrie in Nieuwegein. Daarnaast werkt NIA ACADEMIE intensief samen met gerenommeerde bedrijven in de interieurbranche die graag hun kennis delen met ons en onze cursisten. Enkele van deze bedrijven zijn: MosaCo van der Horst en Eikelenboom verlichting.