Leslocatie Amsterdam (tijdelijke locatie)

Leslocatie Amsterdam (tijdelijke locatie)

leslocatie De Meevaart (dagopleiding)

De MEEvaart is een plek waar iedereen welkom is. Bijna alle activiteiten die in De MEEvaart plaatsvinden worden georganiseerd door de vele organisaties die in de wijk actief zijn. De MEEvaart faciliteert. Dat betekent dat er wordt gezorgd dat iedereen een fijne ruimte heeft, dat er genoeg te eten en drinken is, dat het schoon is en dat iedereen zich welkom voelt om mee te doen en denken. 

BEZOEKADRES:

Balistraat 48A
1094 JN Amsterdam

Let op: op deze locatie wordt de 1,5 meter-maatregel nog gehanteerd!

Bereikbaarheid

OV
De MEEvaart is te voet en per fiets goed bereikbaar. Met de trein of de tram (lijn 1/ lijn 3) of bus (lijn 41): uitstappen halte Muiderpoort; met de bus (lijn 22, 65,) of de tram (lijn 14) uitstappen op Javaplein. 

Auto
Je kunt betaald parkeren in de straat

Koffie, thee en lunch

Op deze leslocatie geldt self catering: koffie, thee en lunch moet je zelf meenemen. Het is niet toegestaan dit in het lokaal te nuttigen. Eigen consumpties kun je buiten of in de open omloop gebruiken. Er is geen horeca aanwezig.

Coronamaatregelen

MONDKAPJESPLICHT EN ANDERHALVE METER
Op deze locatie geldt een mondkapjesplicht en de anderhalve-meter maatregel. Wij verzoeken je vriendelijk een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek van de locatie én tijdens de beweeg-/doorstroommomenten in de gangen en het lokaal. Eenmaal gezeten in het leslokaal mag je het mondkapje afzetten.

CORONAPAS
Bij gebruik van de vergaderzalen en de horeca op deze locatie moet je je coronapas laten zien. Bij binnenkomst wordt je QR-code gescand en je identiteitsbewijs gecontroleerd.