Leslocatie Amsterdam (Dagopleiding Fase 2)

Leslocatie Amsterdam (Dagopleiding Fase 2)

leslocatie De Meevaart (dagopleiding)

De MEEvaart is een plek waar iedereen welkom is. Bijna alle activiteiten die in De MEEvaart plaatsvinden worden georganiseerd door de vele organisaties die in de wijk actief zijn. De MEEvaart faciliteert. Dat betekent dat er wordt gezorgd dat iedereen een fijne ruimte heeft, dat er genoeg te eten en drinken is, dat het schoon is en dat iedereen zich welkom voelt om mee te doen en denken. 

BEZOEKADRES:

Balistraat 48A
1094 JN Amsterdam

Leslokaal: Conferentiezaal

Let op: op deze locatie volg je uitsluitend de DAGopleiding Fase 2! Google altijd op MEEvaart, niet op MEERvaart! Er is ook een Meervaart in Amsterdam, maar dat is geen leslocatie van NIA ACADEMIE.

Bereikbaarheid

De MEEvaart is te voet en per fiets goed bereikbaar. Met de trein of de tram (lijn 1/ lijn 3) of bus (lijn 41): uitstappen halte Muiderpoort; met de bus (lijn 22, 65,) of de tram (lijn 14) uitstappen op Javaplein. 

De MEEvaart is toegankelijk voor mindervaliden. Voor de deur is een parkeerplaats voor gehandicapten en op het trottoir is ruimte gemaakt voor het neerzetten van meerdere scootmobiels.

Koffie, thee en lunch

Op deze leslocatie geldt self catering: koffie, thee en lunch moet je zelf meenemen. De MEEvaart beschikt over een ruim en licht café (met terras en tuin!), waar je eventueel iets kunt halen. 

proefles volgen?

Ga voor meer informatie/aanmelding naar deze pagina.