Leslocatie Den Haag

Leslocatie Den Haag

Leslocatie The Student Hotel

The Student Hotel brengt studentenaccommodatie, hotelkamers, co-working, meetings en events samen in een nieuw en inspirerend hospitality concept. 

BEZOEKADRES:

Hoefkade 9
2526 BN Den Haag

Bereikbaarheid

Als je met het OV reist, reis je vanaf Den Haag Centraal door naar Den Haag Holland Spoor. Vandaaruit is het 3 minuten lopen naar The Student Hotel.

Kom je met de auto? Parkeer je auto dan op de parkeerplaats in de Van Limburg Stirumstraat. Vandaar loop je ook in 3 minuten naar de Hoefkade. 


Beeld: The Student Hotel (foto 1), Unsplash (foto 2 en 3)

Koffie, thee en lunch

De opleiding is self catering, je verzorgt je eigen lunch, koffie en thee. Zelf meegebrachte consumpties kunnen alleen buiten worden genuttigd. In The Student Hotel is horeca aanwezig voor koffie, thee en lekkers.

CORONAMAATREGELEN

MONDKAPJESPLICHT EN ANDERHALVE METER
Op deze locatie geldt een mondkapjesplicht en de anderhalve-meter maatregel. Wij verzoeken je vriendelijk een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek van de locatie én tijdens de beweeg-/doorstroommomenten in de gangen en het lokaal. Eenmaal gezeten in het leslokaal mag je het mondkapje afzetten.

CORONAPAS
Bij gebruik van de vergaderzalen en de horeca op deze locatie moet je je coronapas laten zien. Bij binnenkomst wordt je QR-code gescand en je identiteitsbewijs gecontroleerd.