Leslocatie Eindhoven (tijdelijke locatie)

Leslocatie Eindhoven (tijdelijke locatie)

Leslocatie Crown Hotel

Design vind je in Eindhoven niet alleen tijdens de Dutch Design Week. Van de typisch Eindhovense blikvangers aan de muur tot aan strak ontworpen ruimtes: bij Crown Hotel Eindhoven Centre kijk je je ogen uit. Het hotel ligt midden in het centrum, op loopafstand van alle trekpleisters, restaurants en cafés.

BEZOEKADRES:

Vestdijk 14-16
5611 CC Eindhoven

Bereikbaarheid

OV
Het Crown Hotel ligt op 5 minuten loopafstand van station Eindhoven. Geen zin om te lopen? Pak dan bus Hermes Bravo Flex 317 richting Bommelen en stap uit bij bushalte 18 Septemberplein. Vanaf daar is het nog maar 2 minuten lopen naar het hotel. 

Auto
Het hotel beschikt over twee privé parkeerterreinen schuin tegenover het hotel. Voer hiervoor Raiffeissenstraat in in je navigatie. Parkeren is tegen betaling en op basis van beschikbaarheid. Meer informatie over parkeren is te vinden op de hotelpagina onder het kopje 'bereikbaarheid'.

Koffie, thee en lunch

Tijdens de vakopleidingen is het self catering. Voor lunch, koffie en thee of overige consumpties moet je zelf zorgen. 

Er is horeca aanwezig bij Crown Hotel. Je kunt je eigen consumties buiten of in het lokaal nuttigen.

CORONAMAATREGELEN

MONDKAPJESPLICHT EN ANDERHALVE METER
Op deze locatie geldt een mondkapjesplicht en de anderhalve-meter maatregel. Wij verzoeken je vriendelijk een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek van de locatie én tijdens de beweeg-/doorstroommomenten in de gangen en het lokaal. Eenmaal gezeten in het leslokaal mag je het mondkapje afzetten.

CORONAPAS
Bij gebruik van de vergaderzalen en de horeca op deze locatie moet je je coronapas laten zien. Bij binnenkomst wordt je QR-code gescand en je identiteitsbewijs gecontroleerd.