Leslocatie Eindhoven (tijdelijke locatie)

Leslocatie Eindhoven (tijdelijke locatie)

Leslocatie CKE

CKE vervult in Eindhoven de rol van Huis voor Amateurkunst en Cultuureducatie. CKE brengt mensen van alle leeftijden in aanraking met actieve kunstbeoefening en cultuureducatie. Ze zijn er voor uiteenlopende doelgroepen in het onderwijs, het sociaal-maatschappelijke domein en het vrijetijdscircuit.

BEZOEKADRES:

Pastoor Petersstraat 180
5612 LW Eindhoven

 

Bereikbaarheid

  • OV/te voet - CKE bevindt zich op loopafstand van het trein- en busstation in het centrum van Eindhoven.
  • Fiets - Voor het gebouw bevindt zich een openbare, niet-bewaakte fietsenstalling.
  • Auto - CKE heeft geen eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving van het gebouw gelden parkeertarieven. Op prettigparkeren.nl kun je een parkeeradvies opvragen met parkeertarieven en gratis parkeermogelijkheden in de omgeving.

koffie, thee en lunch

Tijdens de vakopleidingen is het self catering. Voor lunch, koffie en thee of overige consumpties moet je zelf zorgen. 

Er is horeca aanwezig bij CKE. Je kunt je eigen consumties nuttigen in het lokaal. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij het station en de Kruisstraat gebruik te maken van diverse take away-gelegenheden.

CORONAMAATREGELEN

MONDKAPJESPLICHT EN ANDERHALVE METER
Op deze locatie geldt een mondkapjesplicht en de anderhalve-meter maatregel. Wij verzoeken je vriendelijk een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek van de locatie én tijdens de beweeg-/doorstroommomenten in de gangen en het lokaal. Eenmaal gezeten in het leslokaal mag je het mondkapje afzetten.

CORONAPAS
Bij gebruik van de vergaderzalen en horeca op deze locatie moet je je coronapas laten zien. Bij binnenkomst wordt je QR-code gescand en je identiteitsbewijs gecontroleerd.