Voice of Colour

Voice of Colour

Nieuw kleursysteem Histor

Als interieurprofessional is het goed om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de branche. Waarschijnlijk weet jij daarom al dat Histor is overgegaan op een nieuw, zelfontwikkeld kleursysteem: Voice of Colour van PPG. In 2021 is het uitrollen van Voice of Colour in Nederland voltooid. Het is dus nú tijd om je ook te bekwamen in dit nieuwe systeem! In samenwerking met Histor verzorgt NIA ACADEMIE een 1-daagse cursus Voice of Colour. Wil je vernieuwende kleuradviezen blijven geven? Meld je dan nu aan voor deze cursus!

Een gratis Voice of Colour kleurenwaaier t.w.v. € 75,- is inbegrepen bij de cursusprijs.

over Voice of Colour

Voice of Colour is het nieuwe kleursysteem van van PPG dat bestaat uit kleurfamilies met zorgvuldig uitgekozen tinten. Deze zijn geordend op persoonlijkheid en stijl en zijn een bron van inspiratie voor jouw kleurplan. De vuistdikke waaier van Voice of Colour bestaat uit 313 pagina's meer dan 2000 zorgvuldig geselecteerde kleuren. Hiermee kan Histor nog meer exclusieve kleuren aanbieden in een palet dat kleurselectie veel gemakkelijker maakt. 

60-30-10
Als onderdeel van dit nieuwe kleursysteem introduceerde PPG ook het 60-30-10 principe. Zowel voor de consument als voor jou als professional is dit een hele fijne tool voor het toepassen van een perfecte kleurbalans.

Beeld: Rachel Jackson, montanafurniture.com,

cursusinformatie

DUUR
1 DAG (5 uur les)

PRIJS 
€ 249, - | ONZE CURSUSSEN ZIJN BTW-VRIJ
De kleurenwaaier van Voice of Colour is inbegrepen in de cursusprijs.

BETALING
BOVENSTAANDE PRIJS GELDT VOOR INSCHRIJVING VIA DE SITE EN BETALING MET IDEAL. Je ontvangt automatisch een factuur via e-mail.DEZE BESTELWIJZE HEEFT ONZE VOORKEUR.

FACTUUR
HEB JE NIET DE MOGELIJKHEID OM MET IDEAL TE BETALEN EN WIL JE MET EEN FACTUUR VOORAF BETALEN? KIES DAN VOOR BETALING VIA FACTUUR. JE ONTVANGT DE FACTUUR DIRECT IN JE MAILBOX. JE INSCHRIJVING IS PAS DEFINITIEF ALS WE HET BEDRAG HEBBEN ONTVANGEN OP DE REKENING VAN NIA ACADEMIE. 

CERTIFICAAT
Je ontvangt geen certificaat

DOELGROEP
interieurstylisten en -ontwerpers, interieurarchitecten, interieuradviseurs en studenten die een interieurstylingopleiding hebben gevolgd.

AANTAL DEELNEMERS
MINIMAAL 8, MAXIMAAL 12 PERSONEN

LESMATERIAAL
In de startmail staat welke materialen je mee moet nemen

LOCATIE
DE WOONINDUSTRIE | SYMFONIELAAN 1 NIEUWEGEIN

LESTIJDEN
10.00 TOT 16.00 UUR | PAUZE 12.30 TOT 13.30 UUR

SCHRIJF JE IN MET DE GROENE BUTTON ONDER AAN DE PAGINA

UWV
NIA ACADEMIE is een erkend opleidingsinstituut voor het UWV. Kom jij in aanmerking voor een scholingsbudget van het UWV? Neem dan contact op met je werkcoach en de administratie van de NIA ACADEMIE: administratie@nia-academie.nl

Wat leer je in de cursus?

  • Je raakt vertrouwd met de waaier door de praktische oefeningen die onderdeel zijn van het lesprogramma.
  • Je leert navigeren binnen de waaier, van off-whites en neutralen naar de verschillende kleurfamilies.
  • Je maakt kennis met glansgraden en lichtreflectie, 4 kleurcollecties en 8 kleurfamilies uitgekozen op persoonlijkheid en stijl.
  • Je leert hoe het 60-30-10 principe werkt.
  • Als kers op de taart wordt tijdens de cursus aandacht besteed aan de kleur van het jaar en de daarbij behorende kleurpaletten.
  • Je leert trendy kleurplannen maken voor het interieur met het kleursysteem Voice of Colour.

Wat kun je na de cursus?

Na deze cursus kun je professioneel kleuradvies geven voor een interieur aan de hand van het kleursysteem Voice of Colour.

Tijdelijk gratis kleurenwaaier
Voice of Colour gaat natuurlijk samen met een mooie, nieuwe kleurenwaaier. Ook in 2023 ontvang je bij deze cursus een gratis Voice of Colour waaier t.w.v. € 75,-!

AANTAL DEELNEMERS
MINIMAAL 8, MAXIMAAL 12 PERSONEN

LESMATERIAAL
In de startmail staat welke materialen je mee moet nemen

LOCATIE
DE WOONINDUSTRIE | SYMFONIELAAN 1 NIEUWEGEIN

LESTIJDEN
10.00 TOT 16.00 UUR | PAUZE 12.30 TOT 13.30 UUR

SCHRIJF JE IN MET DE GROENE BUTTON ONDER AAN DE PAGINA

UWV
NIA ACADEMIE is een erkend opleidingsinstituut voor het UWV. Kom jij in aanmerking voor een scholingsbudget van het UWV? Neem dan contact op met je werkcoach en de administratie van de NIA ACADEMIE: administratie@nia-academie.nl

Voorkennis

Enige voorkennis van kleur en ervaring in het geven van kleuradvies is gewenst, zoals: Wat doet kleur in een ruimte en hoe kun je de ruimte beïnvloeden door middel van kleur. Als je al eens een kleurplan of kleurpalet hebt gemaakt voor een interieur is dat een pré en je bent al bekend zijn met de zeven kleurcontrasten van Johannes Itten. Slechts kort wordt aan het beginvan de dag de theorie van kleur herhaald. De rest van de dag staat in het teken van de theorie van Voice Of Colour en leer je werken met de waaier.

Mis jij deze kennis?
Volg dan eerst onze 3-daagse cursus Professioneel Kleurplan of onze volledige vakopleiding Interieurstyling (Fase 1), waar de module Professioneel Kleurplan onderdeel van is.

docent Jelena brillenburg-wurth

Jelena werkt al ruim 20 jaar als interieurprofessional. Ze is actief in diverse aspecten van het vak, met een bijzondere fascinatie voor kleur. Ze communiceert over trendsignaleringen, geeft les, workshops en trainingen, zowel aan particulieren als aan retailers. Daarnaast maakt ze complete interieurplannen voor de particuliere markt en is ze verbonden aan Histor en Sigma als kleurspecialist.

www.ruimadvies.nl

VRAGEN?

Heb je nog vragen over deze cursus? Neem dan contact op via e-mail met de studieadviseur van de NIA ACADEMIE.

vragen@nia-academie.nl