Proefles Vastgoedstyling

Proefles Vastgoedstyling

het werk van een vastgoedstylist

Een huis kopen is emotie. Een spannende aangelegenheid voor koper en verkoper. Als verkoper doe je afstand van een plek waar je aan gehecht was, en als koper zoek je dé plek waar je je eigen thuis kunt creëren. Een huis kopen is als een date, waarin de eerste indruk de doorslag kan geven!

Een vastgoedstylist weet als geen ander in te spelen op dat gevoel door een huis zó te presenteren, dat kopers de mogelijkheden zien van de woning en overgaan tot het doen van een bod. 

proefles vastgoedstyling

Het werk van een vastgoedstylist (of verkoopstylist) vereist de nodige vaardigheden. NIA ACADEMIE verzorgt een compacte opleiding Vastgoedstyling van 3 dagen met theorie en opdrachten, waarin je leert om een huis optimaal te presenteren voor de verkoop. Lees hier meer over deze opleiding Vastgoedstyling.

Vastgoedstylist worden?
Om je alvast kennis te laten maken met onze opleiding, organiseert NIA ACADEMIE regelmatig een proefles.

Meld je aan

Wil je kennismaken met onze vakopleiding Vastgoedstyling en leren wat jouw mogelijkheden zijn? Doe dan mee met onze online proeflesochtend. Je krijgt informatie over de opleiding en volgt een proefles Vastgoedstyling door Marieke Blezer, docent en professioneel vastgoedstylist. 

Datum & tijd
woensdag 21 april 2021 van 10.30 - 12.00 uur (VOL)

Proefles via Zoom
De proefles wordt gegeven in Zoom. Je ontvangt uiterlijk 1 dag van te voren de uitnodiging voor de Zoomsessie.

PROGRAMMA

10.30 - 10.50 uur    introductie NIA ACADEMIE

10.50 - 12.00 uur    presentatie/proefles

 

Over Marieke

Marieke is vastgoedstylist en eigenaar van Casa&Co. Ze helpt gemotiveerde huizenverkopers bij het goed presenteren van hun te koop staande woning. Marieke is gespecialiseerd in het inrichten van lege en gedateerde woningen met decormeubels van karton. Daarmee geeft ze de woning sfeer en laat ze de mogelijkheden van de woning zien.