gratis proeflessen en infosessies

gratis proeflessen en infosessies

Gratis proeflessen en online infosessies

NIA ACADEMIE verzorgt gratis proeflessen en informatiesessies, zodat je kunt kennismaken met de vakopleidingen Interieur Ontwerpen en Interieurstyling. De vakopleidingen van NIA ACADEMIE kun je op verschillende locaties in het land volgen.

De data voor aankomende proeflessen worden binnenkort bekend gemaakt. Wil je hierover op de hoogte blijven? Gebruik dan het formulier rechtsonderin op deze pagina om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. 

maak kennis met onze vakopleidingen

Schrijf je in voor één van de proeflessen en maak kennis met onze inspirerende opleidingen. De proeflessen starten om 13.30 uur en zijn afgelopen om 16.30 uur.

Vragen?
Tijdens de proefles beantwoorden we je al je vragen. Heb je vragen die niet kunnen wachten tot een proefles of infoavond?

Neem dan contact op met één van onze studieadviseurs.

Mail ons of bel

Administratie | 06 24 14 55 55 of 06 42 74 96 67 (ma t/m vrij 9 - 17 uur)

 

Feedback

De proeflessen vond ik erg leuk! Het verschil is zeker goed helder geworden tijdens de lessen. Het was fijn om te zien hoe het werkt en de opleidingen spreken mij ook erg aan. Heel erg bedankt nog voor deze dag ik ga mij zeker inschrijven!

Lotte Dekker

 

 

Ik vond de proefles in Den Haag heel inspirerend! Ik heb me diezelfde avond meteen ingeschreven voor styling fase 1. De les was zeer afwisselend en inhoudelijk kreeg ik een goed beeld. Ik kijk ernaar uit om te beginnen!

Kim Blackstone

Online Infosessie Bouwkunde

Heb je vragen over de cursus bouwkunde? Tijdens onze online infosessie op dinsdag 11 april licht docent Ronald Hendrix toe wat je kunt verwachten. Krijg meer informatie over de inhoud van de lessen en stel vragen. Geef je op via de onderstaande button, dan sturen wij je voor aanvang het linkje voor de online sessie.  

Online infosessie bouwkunde

Dinsdag 11 april, 20-21 uur

Door Ronald Hendrix

Infosessie Bouwkunde 11 april 2023