Coronavirus

Coronavirus

Worden de lessen op locatie gegeven?

Alle lokalen zijn corona-proof gemaakt, zodat alle lessen gewoon op de locatie kunnen plaatsvinden. Als we door nieuwe maatregelen van de overheid niet op locatie kunnen lesgeven, kijken we opnieuw hoe we dit oplossen.

Mochten er tussentijds verscherpte maatregelen worden opgelegd dan stellen we je daarvan op de hoogte.

Tijdens de huidige lockdown vanaf 15 december worden de lessen van de vakopleidingen online gegeven. Korte cursussen worden  zoveel mogelijk verplaatst. 

UPDATE: Na de persconferentie van dinsdagavond 23 februari 2021 is het nog niet duidelijk of we in maart fysiek óf online van start gaan met de lessen van de vakopleidingen in het voorjaar. Hoewel de mbo's en middelbare scholen per 1 maart onder voorwaarden opengaan, mogen overige onderwijsinstellingen (nog) geen fysieke lessen geven. Alleen voor examengroepen is een uitzondering gemaakt.

Tijdens de persconferentie van dinsdag 9 maart 2021 zal het duidelijk worden of we fysiek óf online starten met de lessen.

Zodra we meer weten ontvangen studenten bericht.

Voor de lessen is een protocol opgesteld. Bekijk hier het protocol 

In maart starten? Schrijf je dan nu in voor de voorjaarsopleidingen 2021 van Fase 1 , Fase 2 en Fase 3.

Ons beleid

NIA ACADEMIE volgt het beleid van het RIVM ten aanzien van advies over het Coronavirus.

Mondkapjes
Je bent vanaf 1 december 2020 verplicht een mondkapje te op de locaties. Dit doe je vanaf binnenkomst tijdens beweeg-/doorstroommomenten in de gangen en het lokaal. Eenmaal gezeten in het leslokaal mag je het mondkapje afzetten.

CONTACT
Heb je vragen m.b.t. jouw cursus of opleiding en het Coronavirus? Neem contact op met de studentenadministratie:

Mail: administratie@nia-academie.nl
Telefoon: 06 24 14 55 55