NIA Experience Day

NIA Experience Day

interieurstylist worden?

Orienteer jij je op een interieuropleiding en wil je kennismaken met het mooie, creatieve interieurvak? Stop met zoeken, want op zondag 12 september - tijdens de VAKdagen in De Woonindustrie - organiseren wij de NIA Experience Day! Op deze dag maak je kennis met de interieuropleiding van NIA ACADEMIE. Je krijgt informatie over wat je allemaal leert en wat je ermee kunt. Daarnaast ga je zelf aan de slag en maak je kennis met de mensen achter NIA. Iets voor jou? Meld je dan snel aan want het aantal plaatsen is beperkt! We hopen je te zien op deze afwisselende dag. 

workshops

Om écht te ervaren hoe het er bij NIA in de lessen aan toe gaat, organiseren we ieder dagdeel een aantal leuke workshops op het gebied van interieurstyling en interieur ontwerpen. Onder begeleiding van een NIA-docent maak je zelf een creatieve en praktijkgerichte opdracht. Per dagdeel zijn er twee workshops. Als je je aanmeldt voor een dagdeel, kun je aan beide workshops deelnemen en het verschil ervaren tussen styling en ontwerpen. Het ochtend- en middagprogramma zijn hetzelfde, je hoeft je dus maar voor één dagdeel aan te melden om alles mee te maken.

kennismaken met de docenten

Op de NIA Experience Day maak je kennis met een aantal van onze docenten. NIA-docenten zijn allemaal professionals uit de praktijk en specialisten in hun eigen vakgebied. Zij delen hun kennis en ervaring met veel enthousiasme in onze lessen.

Presentatie en Q&A oud-studenten

Op de NIA Experience Day zijn doorlopend een aantal oud-studenten aanwezig die onze complete interieuropleiding hebben afgerond en examen hebben gedaan. Zij laten hun examenwerk zien en beantwoorden al jouw vragen. Zo krijg je een goed beeld van wat je leert en hoe onze studenten de opleiding ervaren. 

 

 

 

werken in de interieurbranche

Na de opleiding wil je natuurlijk aan de slag en je styling- en ontwerpkwaliteiten in de strijd gooien. Wat zijn je kansen en mogelijkheden in het werkveld? Wat kun je met je diploma en hoe pak je het aan?

BNS Crisp is de beroepsvereniging voor interieurstylisten en een goed netwerk om je bij aan te sluiten als je starter bent in de branche. Eén van de ambassadeurs van BNS Crisp vertelt je wat je mogelijkheden zijn en wat de beroepsvereniging voor jou kan betekenen. 

Praktische informatie

Datum
zondag 12 september 2021

Tijd
van 10.00 - 13.00 uur of van 13.00 - 16.00 uur

Locatie
De Woonindustrie
Symfonielaan 1 | Nieuwegein

Aanmelden
Deelname is gratis! Meld je vooraf wel even aan met één van de groene inschrijfbuttons!

ochtendprogramma

10.00 uur
Introductie NIA en informatie over de opleiding | NIA-plein

10.30 uur
Workshop Interieurstyling

11.30 uur
Workshop Interieur Ontwerpen

12.30 uur
Presentatie BNS-Crisp | Wat zijn je mogelijkheden als starter?

13.00 uur
Einde

Experience Day Ochtend

middagprogramma

13.00 uur
Introductie NIA en informatie over de opleiding | NIA-plein

13.30 uur
Workshop Interieurstyling

14.30 uur
Workshop Interieur Ontwerpen

15.30 uur
Presentatie BNS-Crisp | Wat zijn je mogelijkheden als starter?

16.00 uur
Einde

Experience Day Middag

Lunch in de Woonindustrie

Na het ochtendprogramma en voorafgaand aan het middagprogramma is het mogelijk om op eigen gelegenheid en tegen betaling lunch te bestellen bij één van de foodstands in De Woonindustrie. Tegelijkertijd heb je mooi de gelegenheid om rond te kijken bij alle interieurmerken die in De Woonindustrie aanwezig zijn!