vacature manager bedrijfsvoering

vacature manager bedrijfsvoering

Vacature: Manager bedrijfsvoering

Omdat we de afgelopen jaren hard gegroeid zijn, zijn we bij NIA ACADEMIE op zoek naar een 

MANAGER BEDRIJFSVOERING
(18 – 22 uur).

Als manager bedrijfsvoering denk je mee over strategie en kun je deze, samen met het team, vertalen naar concrete en optimale bedrijfsvoering. 

 

WAT GA JE DOEN

Jouw taken en verantwoordelijkheden liggen op het gebied van planning & control, informatiemanagement, kwaliteitszorg en huisvesting. Dat doe je zelfstandig of in nauwe samenwerking met collega’s vanuit je leidinggevende rol of als (strategisch) gesprekspartner van de directie. Belangrijke taken zijn de ontwikkeling en vertaling van beleid, optimalisatie en harmonisatie van werkprocessen. Je stuurt aan op commerciële doelen zoals aantallen studenten en het in de markt zetten van nieuwe opleidingen. Dat spreekt je ook aan!

Je geeft advies aan het team, ondersteunt opleidingsmanagers en rapporteert aan de hand van belangrijke sturingsinformatie. Je draait je hand niet om voor het maken van managementrapportages of zakelijke afspraken en je bent een stevige gesprekspartner als het gaat over huisvesting, ICT, financiën en kwaliteitszorg. 

WAT BIEDEN WE JOU

  • Een afwisselende, uitdagende baan bij een kleine onderwijsinstelling; 
  • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring en leeftijd; 
  • Directe pensioenopbouw;
  • Flexibele werktijden, waarvan 2 dagen per week aanwezig zijn op het hoofdkantoor in Nieuwegein.

WAT VRAGEN WE JOU

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau. Mogelijk heb je een opleiding in bedrijfskunde, organisatiekunde of (bedrijfs)economie afgerond;
  • Je hebt een stevige portie ervaring met het motiveren van teams en bij voorkeur ook als projectleider of manager;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in bedrijfsvoering, bij voorkeur van een onderwijsorganisatie in het hbo;
  • Affiniteit met styling & interieur onderwijs is een pré.

Over NIA

 NIA ACADEMIE is een particulier opleidingsinstituut dat is opgericht door interieurontwerpers. Wij bieden cursussen en opleidingen aan, voor startende interieurstylisten en -ontwerpers en ervaren professionals. Door onze eigen ervaring in de interieurbranche en ons uitgebreide netwerk van vakmensen en bedrijven, houden we ons onderwijs up-to-date en mogen we onszelf specialist op het gebied van interieuronderwijs noemen. 

INTERESSE?

Stuur een motivatiemail, foto en C.V. naar lucienne@nia-academie.nl o.v.v. 'Sollicitatie Manager Bedrijfsvoering’.  Reageren kan tot 15 Mei 2023. Wil je meer weten over de functie? Neem contact op met Hans van der Hart 06-11000612