Proefles Dessin Ontwerpen

Proefles Dessin Ontwerpen

Dessins zijn 'terug van weggeweest'

Textiel is de toekomst en de interieurs mogen weer wat speelser. Prints zijn daarom niet meer weg te denken uit het interieur en zijn een belangrijk onderdeel bij de inrichting met textiel en behang. Dessins zijn 'terug van weggeweest' en geven jouw stylingplan een extra (kleurrijk) accent.

Voor professionals in het interieur die een start willen maken met het ontwikkelen van eigen dessins voor stoffen en behang, biedt NIA ACADEMIE twee basisvakopleidingen aan: de 5-daagse opleiding Handmatig Dessin Ontwerpen en de 8-daagse ONLINE vakopleiding Digitaal Dessin Ontwerpen. Overweeg jij om (één van) deze opleidingen te gaan doen maar wil je eerst kennismaken? Wij organiseren regelmatig online proeflessen Dessin Ontwerpen via Zoom. 

Datum en tijd
Er zijn nog geen nieuwe proeflessen Dessin Ontwerpen gepland.

Doe mee

Tijdens de online proeflesochtend ontvang je informatie over onze opleidingen en volg je een proefles van docent Marianne Hoogstraten.   

Proefles via Zoom
De proefles wordt gegeven via Zoom. Je ontvangt uiterlijk een dag van te voren de uitnodiging voor de online proefles. 

Programma

10.30 - 10.50 uur   Introductie NIA ACADEMIE

10.50 - 12.00 uur  Presentatie/proefles Dessin Ontwerpen

Over Marianne

Marianne heeft haar eigen dessinontwerpbureau Dutch Dessin. Daarnaast geeft zij het vak Dessin Ontwerpen op verschillende stylingopleidingen, waaronder NIA ACADEMIE.

 
 

 

 

Bron afbeeldingen: Designed for Living