Vacature gastvrouw/heer Nieuwegein

Vacature gastvrouw/heer Nieuwegein

NIA zoekt gastvrouwen NIA-LAB, Werkplaats en Studio Nieuwegein

De afgelopen jaren heeft NIA ACADEMIE een geleidelijke, mooie groei mogen doormaken. Inmiddels werken we samen met tientallen bedrijven en ervaren docenten uit de praktijk. In die relatief korte tijd zijn honderden vormgevers door ons getraind, zowel zelfstandigen als werknemers binnen de interieurindustrie.

Vanwege deze groei zijn we op zoek naar

gastvrouwen/-heren
voor de opstart van onze cursussen in Nieuwegein
(deeltijd)

Taken

Op onze leslocaties NIA-LAB, De Werkplaats en De Studio in De Woonindustrie in Nieuwegein worden veel van onze cursussen gegeven. Voor de opstart in de ochtend van deze specialisatiecursussen, zijn wij op zoek naar een assistent die in Nieuwegein of omgeving woont. Het betreft werkzaamheden voor 1,5 uur per dag, gemiddeld 1 á 2 dagen per week.

Waar ga je ons mee helpen?

  • Lokaal openen
  • Lesmateriaal uitdelen 
  • Ontvangen van cursisten
  • Koffie en thee zetten voor de cursisten
  • Lokaal schoonmaken
  • Verder voorkomende werkzaamheden

We zijn op zoek naar een gastvrouw/assistent die in de buurt van Nieuwegein/Utrecht woont. Dit is een belangrijke factor in verband met het tijdstip waarop je moet beginnen. Daarnaast ben je representatief en communicatief sterk en heb je een zelfstandige werkhouding. Je bent minimaal één dag per week beschikbaar (van 8.30 tot 10.00 uur) voor deze job.

We bieden

Een gratis opleiding als tegenprestatie.

Interesse?
Mail naar Marloes Verkerk via marloes@nia-academie.nl voor meer informatie.