Interieur professionaldag

Interieur professionaldag

HET event voor de interieurprofessional

Op maandag 4 oktober 2021 vindt de halfjaarlijkse Interieurprofessionaldag plaats in De Woonindustrie in Nieuwegein. Samen met BNS Crisp en De Woonindustrie hebben wij een professioneel dagprogramma samengesteld met verschillende thema's op het gebied van wonen, interieur en lifestyle. Ben jij toe aan nieuwe inspiratie? Lees dan snel verder!

Meteen aanmelden? Dat kan via deze link!

wat kun je verwachten?

We ontvangen je in het Atrium met een heerlijk Frans netwerkontbijtje, waarna je getrakteerd wordt op een fijne trendlezing van key note speaker Anne Marie Commandeur. Aansluitend kun je één van de drie workshops bijwonen (in de ochtend en/of middag). Je kunt kiezen uit Handmatig Dessinontwerp, Verlichting en The Voice of Colour. Laat je inspireren door één van de docenten van NIA ACADEMIE!

Op zoek naar een samenwerking met exposanten van De Woonindustrie? Mis dan onze Highlight route niet!

Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar bij de workshops en Highlightroute, meld je dus snel aan voor deze inspirerende dag via de link onderaan de pagina! 

volledig programma

10.00 uur
Ontvangst met een Frans ontbijt & netwerkmoment

10.30 uur
Presentatie Anne Marie Commandeur Heimtextil trends 2022-23

11.30 uur
Workshops Dessin ontwerpen | Verlichting | The Voice of Colour

11.30 uur
Highlightroute

12.30 uur

Lunch & netwerkmoment

14.00 uur
Workshops Dessin ontwerpen | Verlichting | The Voice of Colour

14.00 uur
Highlightroute

15.00 uur
Highlightroute

16.00 uur
Einde

Keynote: heimtextil trends 2022-23

"NEXT HORIZON is het overkoepelende thema voor de heimtextil trends voor 2022-23. We focussen op een positief perspectief, waarbij bewustzijn en verantwoordelijkheid, creativiteit, veerkracht en het openstaan voor verandering ons nieuwe kansen zullen bieden. We reflecteren daarbij op de strategieën van de natuur waar we veel van kunnen leren, op de inspiratie die een digitale verkenning van de natuur ons oplevert, hoe design identiteit overstijgt en we elkaar kunnen vinden in gedeelde waarden en hoe zowel technologie als erfgoed en ambacht positieve sociale verandering kunnen stimuleren."


Beeld: Textile flower by Julie Bakker of ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten / foto SPOTT for Heimtextil

Over Anne Marie Commandeur

Anne Marie Commandeur is eigenaar en directeur van Stijlinstituut Amsterdam. Zij begon haar carriere op het gebied van trendanalyse onder de naam ‘Studio Commandeur’. Zij ontwikkelde in de loop van de tijd een specifieke manier van werken met een team van specialisten en dit leidde in 2004 tot een nieuwe naam, ‘Stijlinstituut Amsterdam’.

Anne Marie’s rol is het onderhouden van contact met de klanten van het bureau, het creëren en ontwikkelen van de concepten, het samenstellen van de meest relevante teams voor de diverse projecten, het ontwikkelen en uitbreiden van het netwerk van het Stijlinstituut en het verspreiden van kennis en visie door middel van lezingen en publicaties. 

Workshop Verlichting

Wat doet verlichting met het interieur en waarom is het belangrijk om hier in de ontwerpfase al rekening mee te houden? Lichtspecialist Issabella van Baaren neemt je in deze workshop mee in de wereld van verlichting met een aantal prikkelende opdrachten, waarbij je zelf aan de slag gaat met het kiezen van armaturen voor een specifieke ruimte.

Workshop Handmatig Dessin ontwerpen

Met zelfgemaakte dessins kun je je interieurontwerp of stylingadvies een unieke en persoonlijke touch geven. Maak kennis met handmatig dessinontwerp en ga zelf aan de slag met een aantal dessintechnieken in deze actieve workshop onder leiding van dessinontwerper Marianne Hoogstraten!

Over Marianne
Marianne heeft jarenlange ervaring als dessinontwerper voor de mode- en interieurbranche. Met veel enthousiasme en liefde voor het dessinvak, legt ze zich toe op het overbrengen van haar kennis op beginnende professionals.

Dutch Dessin

 

 

Beeld: dessinontwerp van Martine Blok (Daily Motif)

workshop The Voice of Colour

Sinds afgelopen jaar werkt Histor met het nieuwe en zelf ontwikkelde kleursysteem The Voice of Colour. Als interieurprofessional wil je hier natuurlijk meer over weten om je adviezen up to date te houden. Tijdens de Interieurprofessionaldag geeft kleurexpert Jelena Brillenburg Wurth een inspirerende presentatie over dit systeem en laat jou kennismaken met de drie trendpaletten van Histor.

Over Jelena
Jelena werkt al jaren als interieurprofessional en heeft een bijzondere fascinatie voor kleur. Ze communiceert over trendsignaleringen, geeft les, workshops en trainingen, zowel aan particulieren als aan retailers. Daarnaast maakt ze complete interieurplannen voor de particuliere markt en is ze verbonden aan Histor en Sigma als kleurspecialist.

Ruim Advies

Beeld: Histor


Aanmelden en praktische informatie

TICKETS

Een ticket voor de Interieurprofessionaldag kost € 26,50 (excl. BTW). Het aantal plekken voor de workshops en de Highlightroute is beperkt, meld je dus snel aan. Voor de presentatie van Anne Marie Commandeur is geen aanmelding vereist. 

Meld je aan via deze link

Leuk als je erbij bent, tot dan!

Locatie
De Woonindustrie
Symfonielaan 1 | Nieuwegein
parkeren is gratis