NIA Experience Day

NIA Experience Day

interieurstylist worden?

Orienteer jij je op een interieuropleiding en wil je kennismaken met het mooie, creatieve interieurvak? Stop met zoeken, want op zondag 6 februari 2022 - tijdens de VAKdagen in De Woonindustrie - organiseren wij de NIA Experience Day! Op deze dag maak je kennis met de interieuropleiding van NIA ACADEMIE. Je krijgt informatie over wat je allemaal leert en wat je ermee kunt. Daarnaast ga je zelf aan de slag en maak je kennis met de mensen achter NIA. Iets voor jou? Meld je dan snel aan want het aantal plaatsen is beperkt! We hopen je te zien op deze afwisselende dag. 

workshops

Om écht te ervaren hoe het er bij NIA in de lessen aan toe gaat, organiseren we een aantal leuke workshops op het gebied van interieurstyling en interieur ontwerpen. Onder begeleiding van een NIA-docent maak je zelf een creatieve en praktijkgerichte opdracht. De workshops worden zijn zó gepland dat je aan beide workshops deel kunt nemen en het verschil kunt ervaren tussen styling en ontwerpen.

kennismaken met de docenten

Op de NIA Experience Day maak je kennis met een aantal van onze docenten. NIA-docenten zijn allemaal professionals uit de praktijk en specialisten in hun eigen vakgebied. Zij delen hun kennis en ervaring met veel enthousiasme in onze lessen.

Presentatie en Q&A oud-studenten

Op de NIA Experience Day zijn vanaf de lunchpauze een aantal oud-studenten aanwezig die onze complete interieuropleiding hebben afgerond en examen hebben gedaan.

Zij laten hun examenwerk zien en beantwoorden al jouw vragen. Zo krijg je een goed beeld van wat je leert en hoe onze studenten de opleiding ervaren. 

 

Praktische informatie

Datum
zondag 6 februari 2022

Tijd
van 11.00 - 15.30 uur

Locatie
De Woonindustrie
Symfonielaan 1 | Nieuwegein

programma

11.00 uur
Introductie NIA en informatie over de opleiding | NIA-plein

11.30 uur
Workshop Interieurstyling / workshop Interieur Ontwerpen

12.30 uur
Pauze en gelegenheid tot vragen aan oud-studenten/NIA-medewerkers

13.30 uur
Workshop Interieur Ontwerpen / workshop Interieurstyling

14.30 uur
Gelegenheid tot vragen aan oud-studenten/NIA-medewerkers

15.30 uur 
Einde

Lunch in de Woonindustrie

Om 12.30 uur is het mogelijk om op eigen gelegenheid en tegen betaling lunch te bestellen bij één van de foodstands in De Woonindustrie. Tegelijkertijd heb je mooi de gelegenheid om rond te kijken bij alle interieurmerken die in De Woonindustrie aanwezig zijn!

Aanmelden NIA Experience Day zondag 6 februari 2022 (VOL)

De NIA Experience Day is vol. Het is nog wel mogelijk om deel te nemen aan één van onze gratis proeflessen