Maretti Lighting

Maretti Lighting

Over Maretti Lighting

Tijdens onze cursus Professioneel Lichtplan organiseren we altijd lessen op locatie bij o.a. Maretti Lighting. Lees hier meer over dit inspirerende bedrijf:

Edgar Heins, founder en CEO van Maretti Lighting, heeft al sinds 1986 ervaring in de verlichtingsbranche. Met zijn visie en drive heeft hij Maretti Lighting uitgebouwd tot een voor Nederland uniek en onderscheidend verlichtingsbedrijf, dat focust op innovaties in techniek, duurzaamheid en uniek design. 

(Alle afbeeldingen:Maretti Lighting)

verrassend en vernieuwend design

Onder zijn leiding denkt en ontwerpt het creatieve team van Maretti buiten de gebaande paden en verrast opdrachtgevers telkens met nieuwe ideeën en bijzondere lichtobjecten in projecten wereldwijd. Maretti Lighting is daarom koploper in de verlichtingsbranche en zal ook in de toekomst technologische innovaties en mogelijkheden van ledverlichting blijven koppelen aan uniek design.

 

 

(Beeld onder: Herman Peters Boardroom)

niet zomaar verlichting

Maretti Lighting verkoopt niet zomaar lampen, zij creëren met hun unieke verlichting overal de meest ultieme sfeerbeleving. In elke branche zijn zij dan ook herkenbaar aanwezig met hun lichtarchitectuur en deze brede expertise heeft geresulteerd in een zeer omvangrijke collectie designverlichting, samengebracht in de showrooms in Almere.

 

 


(Beeld boven: Kolenik Boardroom)

totaalbeeld mogelijkheden

Maretti Lighting is trots op de vele samenwerkingsverbanden met vooraanstaande interieurarchitecten, designers en interieurbedrijven. Het complete hoofdkantoor is ingericht met hoogstaande producten en interieuritems van gewaardeerde partners uit de interieurbranche, met wie zij al jaren samenwerken, en de zes boardrooms zijn ingericht door bekende Nederlandse designers. Het is feitelijk één grote showroom met 10.000m² aan interieuroplossingen uit het hoogste segment. Bezoekers krijgen hier een totaalbeeld van wat mogelijk is op het gebied van verlichting en hoe het juiste licht cruciaal is voor een geslaagd interieurconcept. Het biedt gezamenlijke klanten een wereld aan inspiratie.

Het Maretti-effect

Maretti vertaalt de ontwerpen van een groot aantal Nederlandse designers in prachtige lichtarmaturen en zij werken gezamenlijk aan prestigieuze interieurprojecten wereldwijd. Veelbelovende ontwerpers geven zij de kans zich verder te ontwikkelen in het ontwerpen van verlichting. Voor diverse interieurmerken produceert Maretti Lighting ook een private label dat uitblinkt in design en prijs. De missie van Maretti is om voor elk budget en elk groot of klein project sfeervolle, unieke lichtoplossingen te blijven bieden, met altijd als resultaat het ultieme WOW-effect!

Naar de website van Maretti Lighting

 

 

 

 

(Beeld rechts: HIP Studio Boardroom)

maretti lighting:

“Waar iets onmogelijk lijkt, begint voor ons de uitdaging!"