Leslocatie Zwolle (dagopleiding Fase 1)

Leslocatie Zwolle (dagopleiding Fase 1)

Leslocatie De Bolder

De Bolder is een multifunctioneel centrum in Zwolle-Noord. Een plek waar ruimte is om te vergaderen, een cursus te volgen en elkaar te ontmoeten. Naast cursussen of een gezellig samenzijn, biedt de Bolder ruimte voor beurzen, workshops, lezingen, informatie-avonden, muziekoptredens en andere culturele activiteiten.

BEZOEKADRES:

Dobbe 29
8032 JW Zwolle

(Leslokaal: De Zeehond)

Bereikbaarheid

Met de auto
De locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Parkeren is gratis op deze locatie.

Met de bus
Vanaf Centraal Station Zwolle neem he stadsbus 4 (richting Aa-landen via station). Je stapt uit bij bushalte Winkelcentrum De Dobber/Rijnlaan, Zwolle. (Het winkelcentrum heet Aa-landen, maar wordt ook wel De Dobber genoemd, neem daarom de bus naar De Dobber). Om het makkelijk te maken heet de locatie Multifunctioneel centrum De Bolder.

Koffie, thee en lunch

Tijdens de vakopleidingen is het 'self catering'. Lunch is niet inbegrepen in de opleiding, koffie en thee wel. Zelf meegebrachte lunch mag je in het lokaal of buiten nuttigen. Een eenvoudige lunch is tegen betaling verkrijgbaar aan de bar.

CORONAMAATREGELEN

MONDKAPJESPLICHT EN ANDERHALVE METER
Op deze locatie geldt een mondkapjesplicht en de anderhalve-meter maatregel. Wij verzoeken je vriendelijk een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek van de locatie én tijdens de beweeg-/doorstroommomenten in de gangen en het lokaal. Eenmaal gezeten in het leslokaal mag je het mondkapje afzetten.

CORONAPAS
Bij gebruik van de vergaderzalen en de horeca op deze locatie moet je je coronapas laten zien. Bij binnenkomst wordt je QR-code gescand en je identiteitsbewijs gecontroleerd.