Leslocatie Rotterdam

Leslocatie Rotterdam

Leslocatie Het Coachhuis | Seven Fields

Het Coachhuis is op de locatie Wijnhaven in Rotterdam gestart met een nieuw label genaamd Seven Fields! De naam staat voor natuurlijke groei van de mens op diverse vlakken. Seven Fields biedt ruimte voor het organiseren van trainingen, workshops, vergaderingen of evenementen. 

BEZOEKADRES:

Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

In verband met de coronamaatregelen is het maximale aantal personen per zaal aangepast en is niet mogelijk geweest om alle opleidingen in een vast lokaal te plaatsen. Kijk dus per lesdag op het tv-scherm in de centrale ruimte in welk lokaal je zit.

Bereikbaarheid

Het Coachhuis is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer
Neem vanaf Rotterdam CS de Intercity richting Vlissingen of Dordrecht. Stap uit bij station Rotterdam Blaak. Vanaf Rotterdam Blaak is het 5 minuten lopen naar Wijnhaven 36.

Parkeren
Je kunt overdag betaald parkeren voor de deur en er bevinden zich meerdere parkeergarages in de buurt.

Lunch, koffie en thee

Koffie en thee is aanwezig in de automaten op de gang. Voor lunch moet je zelf zorgen. 

Horeca
Op maandag t/m vrijdag is de horeca geopend tot ongeveer 17.00 uur. 's avonds en in het weekend is de horeca gesloten.

Let op: in verband met de huidige maatregelen is de horeca alleen 'to-go'. Je kunt iets bestellen aan de bar, maar je kunt dit alleen buiten of in het lokaal nuttigen.

Toegang tot de locatie
Dagopleidingen:
Overdag betreed je het pand via de deur van Seven Fields, Wijnhaven 36 (zie foto 1). Bij binnenkomst rechts hangt een groot dagscherm waar je kunt zien welke ruimte er is gereserveerd voor welke les. 

Avondopleidingen: 
Voor de avondlessen betreed je het pand via de ingang Blanc, Wijnhaven 36B. De docent is aanwezig en kan je binnenlaten. Let op: regel de toegang tot het pand met de docent, deze kan je binnenlaten als je aanbelt bij nummer 36B. Het is niet de bedoeling dat studenten het servicenummer van Coachhuis bellen voor toegang. Druk ook niet op de bel van de overige huisnummers. 

Proeflessen en infoavond Rotterdam

Ga voor meer informatie en aanmelding naar deze pagina.