Vesthing Paint & Craft

Vesthing Paint & Craft

Over Vestingh

Vestingh Paint & Craft is een verf- en lifestyle label met een eigen webshop, een inspirerende conceptstore van ruim 400 m2 in Bussum en een kantoor in de krachtcentrale in Huizen. Vestingh is dealer van topmerken en verkoopt alleen de beste kwaliteitsverven, waaronder twee succesvolle eigen labels: LAB ECO Paint en alle Vestingh Paint. 

(Beeld: Muk van Lil voor Vestingh Paint & Craft)

LAB ECO paint

LAB PAINT is een ecologische en duurzame verflijn, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Dit hoogwaardige verfmerk bestaat uit een volledig assortiment aan verfsoorten voor binenn en buiten, inclusief DIY-coating voor badkamers, vloeren, wanden en diverse specials.

LAB colour collection

Het label omvat een unieke kleurencollectie. Elke kleur heeft zijn eigen verhaal: de LAB COLOUR COLLECTION is o.a. geïnspireerd op industrieel erfgoed, bijzondere elementen uit de natuur, beeldende kunst, wereldsteden, food en oosterse kruiden.

LAB PAINT is verkrijgbaar in deze unieke LAB COLOURS maar ook in vrijwel iedere andere kleur.

(Beeld: Vestingh Paint & Craft)

een eerlijke deal

Met de aanschaf van LAB COLOURS steun je direct de LAB PAINT Foundation • PAINT FOR WATER • 5 FOR 1. Met elke 5 liter verkochte LAB PAINT kunnen wij 1 persoon op duurzame wijze voorzien van zuiver drinkwater. Zo draagt iedere aankoop van een blik LAB PAINT bij aan een mooiere wereld: bij je thuis of bij jouw klant de verf, waar het nodig is schoon drinkwater.

Naast schoon drinkwater streven wij naar waterbehoud. Om dit te garanderen investeren wij in trainingen en zorgen we dat het onderhoud en de vervanging van de waterinstallaties wordt gegarandeerd via lokale watermanagement comités. Door waterconservering toe te voegen aan onze aanpak wordt een maximaal duurzaam resultaat behaald.

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen

Alle kleurenstalen van LAB PAINT worden met liefde geschilderd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en jongeren uit het voortgezet praktijk- en speciaal onderwijs.

Daarnaast besteden we bij de productie van onze verflijn veel aandacht aan het milieu. Door de ECO Footprint in kaart te brengen, weten we exact hoeveel impact LAB PAINT heeft. We zetten ons maximaal in om de CO2-uitstoot te beperken.

(Beeld: Vestingh Paint & Craft)

Vestingh en Marie-Gon

Robert Schellekens, de eigenaar van Vestingh paint, craft & lifestyle, en Marie-Gon Vos, topstylist én docent bij NIA ACADEMIE, hebben in 2019 samen een nieuwe verflijn ontwikkeld. Met deze samenwerking zijn spannende en exotische kleuren toegevoegd aan het kleurenpalet.

Zowel Robert als Marie-Gon hebben een warm hart voor India en zijn dáár geïnspireerd geraakt tot het samenstellen van een serie diepe kleuren genaamd Spice Colours. Deze Spice Collection is geïnspireerd op de kleurrijke kruiden uit India. Deze kleuren zijn zo levendig dat je de intense smaken van deze exotische keuken bijna kunt ruiken!

(Beeld: Vestingh Paint & Craft)

samenwerkingsmogelijkheden

Het is mogelijk je eigen kleurpresentatie van LAB ECO Paint in je bedrijf, winkel of studio toe te passen (geen voorraad nodig, zonder mengmachine!). Vestingh heeft verschillende modules en gaat bij interesse graag met in je in gesprek over de vele opties! Ook zijn er mogelijkheden om samen te werken via commissies. Vestingh biedt uitstekende condities op de eigen LAB ECO Paints, Vestingh verven en Vestingh DIY Coatings maar ook op andere topmerken verf: Pure and Original, Little Green, Farrow and Ball, Sigma en Sikkens. Daarnaast is er de optie om te werken met het DO IT LAB pakket en CREATE YOUR OWN LAB.

Wil je samenwerken? Neem contact op: info@vestingh.nl / 035-6923314

Contactinfo

Bestellen en/of meer informatie? Voor 12 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.  Ga naar www.vestingh.nl of www.labpaint.com

CONCEPTSTORE
Huizerweg 29 
1401 GG Bussum 

Tel: 035-6923314 
info@devestingh.nl