Leslocatie Amsterdam (dagopleiding Fase 1 & 2)

Leslocatie Amsterdam (dagopleiding Fase 1 & 2)

Leslocatie Fase 1: Stayokay Amsterdam Oost (dagopleiding)

Stayokay Hostel Amsterdam Oost is gevestigd in een prachtig oud schoolgebouw, midden in de gezellige Indische buurt. In deze opkomende wijk vind je veel bezienswaardigheden en gezellige kroegjes.


BEZOEKADRES:


Timorplein 21
1094 CC Amsterdam

Leslokaal: Java of Borneo

Bereikbaarheid

OV
Wanneer je met de trein komt, kun je het beste uitstappen bij station Amsterdam Muiderpoort. Vanaf hier neem je de Insulindeweg (als je de trap hebt genomen meteen naar links). Sla linksaf de Sumatrastraat in. Je vindt Stayokay Amsterdam Oost aan het eind van deze straat.

Vanaf Amsterdam Centraal station is het hostel ook te bereiken met Bus 22. Deze vertrekt vanaf de halte tegenover het Victoria Hotel. Neem de bus richting de Indische Buurt en stap uit bij de halte Javaplein. Loop dan de Borneostraat in. Je vindt Stayokay Oost na een paar minuten aan de rechterkant.

Je kunt ook tram 14 pakken vanaf Amsterdam Centraal naar de halte Zeeburgerdijk. Als je bent uitgestapt, loop je nog een paar minuten door in de richting waar de tram naartoe rijdt. Aan je linkerkant vind je Stayokay Amsterdam Oost. 

Met de auto
Als je met de auto komt, houd er dan rekening mee dat je in de buurt van het hostel niet gratis kan parkeren tussen 9.00 en 00.00 uur.

Goedkoper parkeren kan bij P+R Zeeburg. Neem dan vanaf Park & Ride Zeeburg bus 37 richting het Amstelstation, station Muiderpoort. Vanaf hier neem je de Insulindeweg en sla linksaf de Sumatrastraat in. Je vindt Stayokay aan het eind van deze straat. Voor actuele tarieven en de routebeschrijving kun je kijken op deze website.

koffie, thee en lunch

In Stayokay Hostel Amsterdam Oost is het toegestaan om zelf meegebrachte lunch in het buffetrestaurant of buiten te nuttigen. Het is voor jou als student mogelijk om vooraf lunch te bestellen bij Stayokay. Kosten hiervan zijn € 9,- voor 2 belegde broodjes (zie sheet) en 1 glas sap of melk per persoon. Heb je dinsdag les? Geef dan uiterlijk de donderdag van te voren je bestelling door. Heb je donderdag les? Laat het dan uiterlijk dinsdag weten. Je kunt je bestelling mailen naar zakelijk@amsterdamoost.stayokay.com.

Leslocatie Fase 2: The Social Hub Amsterdam West (DAGOPLEIDING)

The Social Hub in Amsterdam West is gelegen in de wijk Nieuw-West in Amsterdam. Hier kom je gemakkelijk met het openbaar vervoer. 


BEZOEKADRES:


Jan van Galenstraat 335
1061 AZ, Amsterdam

www.thesocialhub.co 

 

Bereikbaarheid

OV
Wanneer je met de trein komt, kun je het beste uitstappen bij station Amsterdam Sloterdijk, of Amsterdam Zuid. Vanaf hier neem je de metro in de richting van Gein. Stap uit bij de Jan van Galenstraat. Vanaf het metrostation is de locatie een minuutje lopen. 

Vanaf Amsterdam Centraal is de locatie ook te bereiken. Pak hiervoor metro 51 in de richting van de Isolatorweg. Stap uit bij de halte Jan van Galenstraat, vanaf daar is het een minuutje lopen. 

Met de auto
Als je met de auto komt, houd er dan rekening mee dat je in de buurt van het hostel niet gratis kan parkeren tussen 9.00 en 00.00 uur. Het hotel heeft een kleine parkeerplaats gebruikt kan worden tegen een vergoeding van €4,50 per uur.