Leslocatie Zwolle (dagopleiding Fase 2)

Leslocatie Zwolle (dagopleiding Fase 2)

Leslocatie OC Het Anker

In Ontmoetingscentrum Het Anker word een grote diversiteit aan activiteiten geboden voor de bewoners van Westenholte en Stadshagen. Denk hierbij aan sportvoorzieningen,  verenigings- en groepsactiviteiten. Naast de sportzalen beschikt Het Anker over meerdere (vergader)zalen en een multifunctionele ontmoetingsruimte. 

BEZOEKADRES:

Voorsterweg 36
8042 AD Zwolle

Leslokaal: Zaal 3

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer
Vanaf Station Zwolle neem je de Blauwnet sprinter richting Station Stadshagen. Vanaf daar is het 7 minuten lopen naar Het Anker.

Met de auto
Het Anker is makkelijk per auto bereikbaar. Parkeren bij Het Anker is gratis.

Koffie, thee en lunch

De opleiding is self catering, dus je verzorgt je eigen lunch, koffie en thee. Als je je eigen consumpties meebrengt, kun je dit alleen buiten nuttigen. In Het Anker kun je koffie, thee en een eenvoudige lunch (tosti/broodje ham, kaas of kroket) aan de bar bestellen.

CORONAMAATREGELEN

MONDKAPJESPLICHT EN ANDERHALVE METER
Op deze locatie geldt een mondkapjesplicht en de anderhalve-meter maatregel. Wij verzoeken je vriendelijk een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek van de locatie én tijdens de beweeg-/doorstroommomenten in de gangen en het lokaal. Eenmaal gezeten in het leslokaal mag je het mondkapje afzetten.

CORONAPAS
Bij gebruik van de vergaderzalen en de horeca op deze locatie moet je je coronapas laten zien. Bij binnenkomst wordt je QR-code gescand en je identiteitsbewijs gecontroleerd.