Leslocatie Nieuwegein

Leslocatie Nieuwegein

Leslocatie De Woonindustie

De Woonindustrie (voorheen Home Trade Center) is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000 m² vinden vakbezoekers meubels, slapen, textiel, verlichting, advies en accessoires. Meer dan 150 interieuraanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten. Als ondernemer ontmoet je hier in een professionele omgeving retailers, retailorganisaties en beroepsverenigingen, projectinrichters, interieurstylisten, interieurfabrikanten/agenten, vakonderwijs en de vakpers.

BEZOEKADRES:

Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein

Bereikbaarheid

De Woonindustrie is door de centrale ligging in Nieuwegein zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar vanuit heel Nederland. Het complex beschikt over 700 gratis parkeerplaatsen, een sneltramhalte 'Zuilenstein' voor de deur en een bushalte op enkele minuten lopen.

openbaar vervoer: Sneltram vanaf Utrecht Centraal/Perron H richting Nieuwegein of IJsselstein. Je stapt uit op halte 'Zuilenstein' recht tegenover de ingang van De Woonindustrie.

 

2e etage Woonindustrie

Plattegrond DWI downloaden

De verschillende leslokalen in de Woonindustrie:

●   NIA-LAB

●   NIA Werkplaats

●   NIA Studio

●   BNS Crisp Homebase

T.z.t. ontvang je bericht in welk lokaal de les zal plaatsvinden.

Koffie, thee en lunch

Voor de vakopleidingen korte specialistische cursussen is het 'self catering': lunch moet je zelf meenemen. Koffie en thee wordt verzorgd.