Leslocatie Nieuwegein

Leslocatie Nieuwegein

Leslocatie De Woonindustie

De Woonindustrie (voorheen Home Trade Center) is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000 m² vinden vakbezoekers meubels, slapen, textiel, verlichting, advies en accessoires. Meer dan 150 interieuraanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten. Als ondernemer ontmoet je hier in een professionele omgeving retailers, retailorganisaties en beroepsverenigingen, projectinrichters, interieurstylisten, interieurfabrikanten/agenten, vakonderwijs en de vakpers.

BEZOEKADRES:

Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein

Bereikbaarheid

De Woonindustrie is door de centrale ligging in Nieuwegein zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar vanuit heel Nederland. Het complex beschikt over 700 gratis parkeerplaatsen, een sneltramhalte 'Zuilenstein' voor de deur en een bushalte op enkele minuten lopen.

openbaar vervoer: Sneltram vanaf Utrecht Centraal/Perron H richting Nieuwegein of IJsselstein. Je stapt uit op halte 'Zuilenstein' recht tegenover de ingang van De Woonindustrie.

 

2e etage Woonindustrie

Plattegrond DWI downloaden

De verschillende leslokalen in de Woonindustrie:

●   NIA-LAB

●   NIA Werkplaats

●   NIA Studio

●   BNS-CRISP Homebase

T.z.t. ontvang je bericht in welk lokaal de les zal plaatsvinden.

Koffie, thee en lunch

Voor de vakopleidingen is het 'self catering': lunch moet je zelf meenemen. Koffie en thee wordt verzorgd. 

Voor de korte specialistische cursussen verzorgen we koffie, thee en een lunchbox. Heb je een voedselallergie? Geef dit voorafgaand aan de cursus aan bij Marloes via marloes@nia-academie.nl

Kijk bij de cursusomschrijving of de cursus inclusief of exclusief lunch is.

Coronamaatregelen

MONDKAPJESPLICHT EN ANDERHALVE METER
Op deze locatie geldt een mondkapjesplicht en de anderhalve-meter maatregel. Wij verzoeken je vriendelijk een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek van de locatie én tijdens de beweeg-/doorstroommomenten in de gangen en het lokaal. Eenmaal gezeten in het leslokaal mag je het mondkapje afzetten.

CORONAPAS
Bij gebruik van de horeca (alleen maandag geopend) op deze locatie moet je je coronapas laten zien.

ventilatie in de klaslokalen

Het gebouw waar onze lokalen zich bevinden maakt gebruik van een centraal luchtbehandelingssysteem.  Verse lucht wordt de hele dag van buiten aangevoerd. De deuren van de lokalen laten we zoveel mogelijk open staan om zoveel mogelijk te ventileren. Dit systeem voldoet aan de juiste normen.

De airco’s in de verschillende lokalen kunnen we op dit moment niet gebruiken i.v.m. het recirculeren van de lucht. Recirculeren van lucht wordt afgeraden om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Het kan daardoor wat warmer aanvoelen in de lokalen dan normaal. Houd hier rekening mee in je kledingkeuze.