Leslocatie Amsterdam (Dagopleiding Fase 1)

Leslocatie Amsterdam (Dagopleiding Fase 1)

Leslocatie Stayokay Amsterdam Oost (dagopleiding)

Stayokay Hostel Amsterdam Oost is gevestigd in een prachtig oud schoolgebouw, midden in de gezellige Indische buurt. In deze opkomende wijk vind je veel bezienswaardigheden en gezellige kroegjes.

BEZOEKADRES:

Timorplein 21
1094 CC Amsterdam

Leslokaal: Java of Borneo

Let op! Op deze locatie wordt alleen onze DAGopleiding Interieurstyling (Fase 1) gegeven.

Bereikbaarheid

OV
Wanneer je met de trein komt, kun je het beste uitstappen bij station Amsterdam Muiderpoort. Vanaf hier neem je de Insulindeweg (als je de trap hebt genomen meteen naar links). Sla linksaf de Sumatrastraat in. Je vindt Stayokay Amsterdam Oost aan het eind van deze straat.

Vanaf Amsterdam Centraal station is het hostel ook te bereiken met Bus 22. Deze vertrekt vanaf de halte tegenover het Victoria Hotel. Neem de bus richting de Indische Buurt en stap uit bij de halte Javaplein. Loop dan de Borneostraat in. Je vindt Stayokay Oost na een paar minuten aan de rechterkant.

Je kunt ook tram 14 pakken vanaf Amsterdam Centraal naar de halte Zeeburgerdijk. Als je bent uitgestapt, loop je nog een paar minuten door in de richting waar de tram naartoe rijdt. Aan je linkerkant vind je Stayokay Amsterdam Oost. 

Met de auto
Als je met de auto komt, houd er dan rekening mee dat je in de buurt van het hostel niet gratis kan parkeren tussen 9.00 en 00.00 uur.

Goedkoper parkeren kan bij P+R Zeeburg. Neem dan vanaf Park & Ride Zeeburg bus 37 richting het Amstelstation, station Muiderpoort. Vanaf hier neem je de Insulindeweg en sla linksaf de Sumatrastraat in. Je vindt Stayokay aan het eind van deze straat. Voor actuele tarieven en de routebeschrijving kun je kijken op deze website.

koffie, thee en lunch

In Stayokay Hostel Amsterdam Oost is het mogelijk om zelf meegebrachte consumpties in het lokaal te nuttigen. Dit geldt zolang de coronamaatregelen rondom de horeca gelden, daarna is dit niet meer toegestaan. Ook is het voor jou als student mogelijk om vooraf lunch te bestellen bij Stayokay. Kosten hiervan zijn € 9,- voor 2 belegde broodjes (zie sheet) en 1 glas sap of melk per persoon. Heb je dinsdag les? Geef dan uiterlijk de donderdag van te voren je bestelling door. Heb je donderdag les? Laat het dan uiterlijk dinsdag weten. Je kunt je bestelling mailen naar zakelijk@amsterdamoost.stayokay.com

proefles volgen?

Ga voor meer informatie/aanmelding naar deze pagina.

 

 

 

 

 

Foto's: Stayokay | Taco van der Werf