Leslocatie Amsterdam (Avondopleiding Fase 1 & 2)

Leslocatie Amsterdam (Avondopleiding Fase 1 & 2)

leslocatie Amsterdam avondopleiding

BEZOEKADRES:

St. Nicolaaslyceum
Beethovenplein 2
1077 WM Amsterdam

Let op! Op deze locatie kun je uitsluitend de AVONDopleiding (Fase 1 en Fase 2) volgen.

 

Bereikbaarheid

trein/OV
Reis naar NS station 'Amsterdam Zuid | WTC', dan is het nog 5 minuten lopen.

auto
Vanaf Ring Zuid van Amsterdam afslag S109. Het St. Nicolaaslyceum ligt aan het Beatrixpark. Je kunt in de nabije omgeving alleen betaald parkeren. Je parkeert dan in de Beethovenstraat (ventweg zijde Citenz Hotel, tot 21.00 betaald parkeren), en Prinses Irenestraat (bij Citenz Hotel). Dit is aan de overzijde van het St. Nicolaaslyceum. 

Ook bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van de parkeergarage bij het Nicolaaslyceum, de kosten bedragen hiervoor € 10,00 per avond (18.00 - 22.00 uur) en € 12,00 per zaterdag (10.00 - 16.00 uur). Hier parkeren is alleen mogelijk door vooraf te reserveren bij de beheerder. Het mailadres van de beheerder ontvang je in de startmail van de opleiding. 

 

 

koffie, thee en lunch

Zelf meegebrachte consumpties kun je buiten of in het lokaal nuttigen. Op deze leslocatie is een kantine. Ze serveren koffie, thee, koeken en broodjes voor vriendelijke prijzen. 

coronamaatregelen

MONDKAPJESPLICHT EN ANDERHALVE METER
Op deze locatie geldt een mondkapjesplicht en de anderhalve-meter maatregel. Wij verzoeken je vriendelijk een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek van de locatie én tijdens de beweeg-/doorstroommomenten in de gangen en het lokaal. Eenmaal gezeten in het leslokaal mag je het mondkapje afzetten.