Flatlayfotografie

Flatlayfotografie

wil jij een mooie instagramfeed?

Als interieurprofessional, blogger of zelfstandig ondernemer weet je hoe belangrijk het is om goed beeld te hebben op je website, blog en instagram. Wil jij ook mooiere foto’s maken voor je website en social media? Tijdens deze workshop krijg je tips waarbij je zelf de prachtigste flatlay’s maakt in een handomdraai! En wie wil dat nou niet: een mooie instagramfeed met beeldschone foto’s! Omdat het maken van een flatlay makkelijker lijkt dan dat het is, kun je bij NIA ACADEMIE een workshop volgen, waarin foto- en interieurstylist Suzanne Paap je de kneepjes van flatlayfotografie leert. 

Direct naar inschrijven

Wat is een flatlay eigenlijk?

Een flatlay is een foto van meerdere voorwerpen die stylish zijn geordend en die van bovenaf wordt gemaakt (vogelvluchtpersectief).

Handige tool voor stylisten en vormgevers
Met een flatlay kun je méér dan alleen je blog of je Instafeed opleuken. Je kunt het als vormgever, (interieur-)stylist of ontwerper ook gebruiken in de communicatie naar je klant of opdrachtgever. Het is een mooie manier om je materialen in beeld te brengen en een flatlay is ook bruikbaar als moodboard. Het dient soms ook als inspiratiebeeld dat je in kunt zetten bij je trendonderzoek, je kleurplan of de start van je ontwerp. 

workshop info

DUUR
1 ochtend (3,5 uur les)

PRIJS 
€ 105, - | ONZE CURSUSSEN ZIJN BTW-VRIJ

BETALING 
BOVENSTAANDE PRIJS GELDT VOOR INSCHRIJVING VIA DE SITE EN BETALING MET IDEAL. Je ontvangt automatisch een factuur via e-mail. DEZE BESTELWIJZE HEEFT ONZE VOORKEUR

FACTUUR
HEB JE NIET DE MOGELIJKHEID OM MET IDEAL TE BETALEN EN WIL JE MET EEN FACTUUR VOORAF BETALEN? KIES DAN VOOR BETALING VIA FACTUUR. JE ONTVANGT DE FACTUUR DIRECT IN JE MAILBOX. JE INSCHRIJVING IS PAS DEFINITIEF ALS WE HET BEDRAG HEBBEN ONTVANGEN OP DE REKENING VAN NIA ACADEMIE. 

CERTIFICAAT
GEEN

DOELGROEP
bloggers, stylisten, interieurprofessionals, vormgevers en iedereen die op een bepaalde manier met styling bezig is.

AANTAL DEELNEMERS
MINIMAAL 8, MAXIMAAL 10 PERSONEN

LESMATERIAAL
Neem je mobiele telefoon mee naar de les

LOCATIE 
DE WOONINDUSTRIE | SYMFONIELAAN 1 NIEUWEGEIN

LESTIJDEN
09.30 TOT 13.00 UUR 

SCHRIJF JE IN via de website MET DE GROENE inschrijfBUTTON 

UWV
NIA ACADEMIE is een erkend opleidingsinstituut voor het UWV. Kom jij in aanmerking voor een scholingsbudget van het UWV? Neem dan contact op met je werkcoach en de administratie van de NIA ACADEMIE: administratie@nia-academie.nl

Wat leer je in de workshop?

Je gaat aan de slag met beeldaspecten als kleur, compositie, kader en standpunt. Je stelt je eigen flatlay samen en maakt verschillende composities die je vastlegt met jouw mobiele telefoon of camera. 

Tijdens de workshop maak je ook een aantal kleurstalen die aansluiten bij jouw gekozen thema, materiaal wordt hiervoor verzorgd.

Je gaat in deze workshop aan de slag met je mobiele telefoon (je camera meenemen mag ook!) en samen kijken we naar welk thema of onderwerp bij jou past.

Meenemen naar de les

Meenemen:

  • je eigen camera en/of mobiele telefoon
  • stylingmaterialen (bij voorkeur kleine objecten)
  • stalen
  • kleurkaarten  

Maak jij moodboards of materialenkaarten voor interieuropdrachten? Neem dan materialen, stalen en kleurkaarten mee die je voor een recente opdracht hebt gebruikt. Je kunt deze namelijk heel goed inzetten bij het maken van flatlayfoto’s!

Let op: Er is te weinig tijd om uitgebreid in te gaan op de instellingen van je camera, hou hier rekening mee als je je camera meeneemt. In principe volstaat je mobiele telefoon tijdens de workshop.

 

 

 

 

 

 


(Beeld: BloomInspiration)

AANTAL DEELNEMERS
MINIMAAL 8, MAXIMAAL 10 PERSONEN

LESMATERIAAL
Neem je mobiele telefoon mee naar de les

LOCATIE 
DE WOONINDUSTRIE | SYMFONIELAAN 1 NIEUWEGEIN

LESTIJDEN
09.30 TOT 13.00 UUR 

SCHRIJF JE IN via de website MET DE GROENE inschrijfBUTTON 

UWV
NIA ACADEMIE is een erkend opleidingsinstituut voor het UWV. Kom jij in aanmerking voor een scholingsbudget van het UWV? Neem dan contact op met je werkcoach en de administratie van de NIA ACADEMIE: administratie@nia-academie.nl

Docent Suzanne Paap

Fotograaf Suzanne heeft een voorliefde voor interieurfotografie en runt sinds 2008 samen met haar partner communicatiebureau Zinnenprikkelend. Ze helpen merken en bedrijven met hun branding en (online) marketing. Ook fotografeert Suzanne voor diverse lifestyle- en interieurbrands, (interieur)architecten onder het label BloomInspiration.com. Ze weet als geen ander hoe belangrijk visuele content is, het is een drijvende kracht bij al je communicatie en zeker op socialmedia. Daarnaast is ze, naast gepassioneerd fotograaf, stylist en creatieve contentmaker, ook vakdocent en verbonden aan diverse opleidingen en instituten waar ze (jong)volwassenen opleidt tot creatief professional en mensen in het werkveld, zoals interieurstylisten, traint en coacht op het gebied van (interieur)fotografie en contentcreatie.

www.bloominspiration.com - www.zinnenprikkelend.com

Vragen

Heb je nog vragen of wil je een persoonlijk leerdoel voorleggen? Neem dan contact op met één van de studieadviseurs van NIA ACADEMIE.

vragen@nia-academie.nl

 

 

CURSUS FLATLAY 9 OKT

Flatlayfotografie woe 9 okt 2024