Onze Missie

Onze Missie

Onze Missie

NIA ACADEMIE is de nummer 1 inspirerende opleider voor de interieurbranche. Onze expertdocenten staan met beide benen in de praktijk. Het is onze passie jou je creatieve dromen waar te laten maken met behulp van onze compacte, toegepaste vakopleidingen en cursussen.

Zo kun je direct aan de slag als interieurontwerper of -stylist, zelfstandig of in loondienst. Ook als je al werkt in de interieurbranche blijven wij inspireren onder het motto 'een leven lang leren'. Ons actuele aanbod ontwikkelt zich permanent, zodat jij dat ook kunt.

Waarom NIA ACADEMIE er is

Wij geloven - vanuit onze passie voor schoonheid, design en interieur en onze expertise in het interieurvak - dat een fijn en mooi interieur bijdraagt aan ieders gevoel van geborgenheid, veiligheid en thuis-zijn. En daarmee aan het levensgeluk van mensen. Wij willen bijdragen aan dit thuisgevoel en levensgeluk, door zoveel mogelijk mensen te leren hoe zij dit ook kunnen creëren en visualiseren voor anderen. Vanuit het delen van onze expertise in interieurdesign, inspireren wij die mensen die deze droom en passie ook hebben en helpen wij hen hun talent te ontwikkelen en dromen waar te maken. Om zo het rimpeleffect te vergroten: kleur te geven, te inspireren en de liefde voor schoonheid te delen!