De Missie van NIA ACADEMIE

De Missie van NIA ACADEMIE

Onze Missie

NIA ACADEMIE is dé creatieve en inspirerende opleider voor interieurstylisten en interieurontwerpers. Het is onze missie om mensen die al jaren dromen van een carrière als ontwerper of stylist, klaar te stomen voor het vak. Dit doen we met behulp van onze deskundige docenten, die met beide benen in de praktijk staan en allemaal expert zijn in hun eigen vakgebied. Zij kunnen jou goed wegwijs maken in de wereld van het interieur en je de dingen leren die je nodig hebt voor het maken van een mooi stylingadvies en interieurontwerp.

Maak je creatieve dromen waar!

Omdat de interieuropleiding van NIA heel erg toegepast is en in totaal ongeveer anderhalf jaar duurt, maak je binnen no-time je creatieve dromen waar! Na de opleiding bij NIA heb je alle tools in handen om, zelfstandig of in loondienst, aan de slag te gaan als interieurprofessional. Ook als je al in de interieurbranche werkt blijven wij jou inspireren onder het motto 'een leven lang leren'. Wij houden ons cursusaanbod actueel en marktgericht, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waarom NIA ACADEMIE er is

Wij hebben passie voor schoonheid, design en interieur en we zijn zelf experts op het gebied van interieurstyling en interieurontwerp. Wij geloven dat een prettig en mooi interieur bijdraagt aan het levensgeluk van mensen. Een goed ontworpen interieur geeft een gevoel van geborgenheid, veiligheid en thuis en wij dragen hier indirect aan bij door zoveel mogelijk mensen met dezelfde passie op te leiden tot interieurontwerper en -stylist. Het is namelijk een vak om een gevoel van thuis te kunnen creëren en visualiseren voor anderen. Met het doorgeven van onze expertise in interieurdesign, inspireren we onze studenten en helpen we hen bij het ontwikkelen van hun talent en creativiteit. Door onze liefde voor schoonheid en interieurdesign te delen met anderen maken we de leefomgeving van morgen een stuk mooier!

Lees hier meer over onze complete interieuropleiding