NIA ACADEMIE in Rotterdam

NIA ACADEMIE in Rotterdam

Interieur ontwerpen en interieurstyling

Rotterdam, januari 2016 – Opvallend design, spraakmakende architectuur, stedelijke vernieuwing: onze nationale havenstad staat wereldwijd bekend als hotspot voor vormgeving. Een professionele, compacte opleiding voor interieurontwerpers ontbrak echter nog in de regio. Opleidingsinstituut NIA ACADEMIE speelt hierop in en biedt vanaf begin maart 2016 haar gedegen vakopleidingen Interieur Ontwerpen en Interieurstyling aan in Rotterdam. Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende proefles volgen.

Nummer 5 in de Top 10

Dat is de positie van Rotterdam in de maatgevende reisgids Lonely Planet’s Best Travel. Projecten als de Kop van Zuid, de Erasmusbrug, de Markthal en fraaie verbouwingen van oude panden hebben de stad opgestuwd. Aankomend vormgevers treden toe tot die designwereld met NIA’s vakopleidingen Interieurstyling en Interieur Ontwerpen. In 12 lesdagen per opleiding leggen zij een stevig fundament voor hun nieuwe beroep als interieurvormgever.

Gratis proeflessen

NIA’s vakopleidingen Interieur Ontwerpen en Interieurstyling zijn de basis voor jouw vakkennis. Het aantal deelnemers per groep wordt beperkt gehouden waardoor er naast kennisoverdracht veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Buiten de klassikale lessen werkt de student zelfstandig aan huiswerkopdrachten. Geïnteresseerd in de opleiding? Kom naar onze gratis proeflessen. Meld je vooraf wel even aan via één van de groene buttons onderaan de proeflespagina. 

modulair onderwijs voor interieurprofessionals

NIA ACADEMIE heeft de afgelopen jaren een unieke positie verworven met haar modulair onderwijs voor interieurprofessionals. Het instituut leidt op met praktijkgerichte opleidingen Interieur Ontwerpen en Interieurstyling en met cursussen zoals SketchUp en kleur-, dessin- en lichtontwerp. Inmiddels zijn er bij NIA ACADEMIE honderden interieurvormgevers geschoold. Alle docenten zijn vakmensen uit de branche. Daarnaast werkt NIA samen met marktpartijen als BSN Crisp, Stylink.nl en bedrijven uit de interieurindustrie.

Meer lezen? Bekijk hier onze vakopleidingen.
Of meld je direct aan voor een proefles.

bron beeld o.a. Boffi Concept Studio, Art Rotterdam