Festival Interieur

Festival Interieur

Festival Interieur

Festival Interieur is het jaarlijks terugkerende evenement van interieurnetwerk BNS Crisp. Met als doel om jou met een flinke dosis nieuwe kennis en inspiratie naar huis te sturen. BNS Crisp neemt je mee in de wereld van morgen en geeft je handvatten zodat jij hier na Festival Interieur zelf mee aan de slag kunt. 

Speciale prijs voor vroege vogels

Hier wil je bij zijn toch? Zet daarom 23 juni in je agenda en boek direct je ticket! Koop vóór 31 mei je kaartje en je wordt beloond met het Early Bird-tarief. Je betaalt dan slechts 95 euro excl. BTW.

Vanaf 1 juni kost een ticket 125 euro excl. BTW.

 

Als lid van BNS Crisp, krijg heb je uiteraard extra voordeel en kost je ticket met Early Bird-tarief slechts 25 euro excl. BTW.

 

Zien we jou op 23 juni? Bestel direct je ticket (www.festivalinterieur.nl/tickets)

inspirerence ontdekkingsreis

Tijdens Festival Interieur word je uit je dagelijkse beslommeringen getrokken en mee genomen op een inspirerende ontdekkingsreis in de wereld van kleur, levend groen, interieur, trends, nieuwe woonvormen, designers en kunst. Festival Interieur is meer dan een beurs, netwerkborrel of trendevent. Het is hét event voor de interieurprofessional waar de creativiteit vanaf spat en waar inspiratie en ontmoeten centraal staan.

Topdesigners delen hun insights

Claire en Roderick Vos - één van bekendste ontwerpduo’s van Nederland – zijn de keynote tijdens Festival Interieur. Deze topontwerpers - met beiden hun eigen disciplines - staan samen aan het roer van Studio Roderick Vos, waar zij verantwoordelijk zijn voor een tal van iconische ontwerpen ontwikkeld voor spraakmakende merken zoals Moooi, Fatboy, Linteloo, Alessi en Koninklijke Tichelaar Makkum. Daarnaast zijn zij sinds 2016 artdirector van het jonge Nederlandse meubelmerk Pode, onderdeel van BNS Crisp-partner Leolux Furniture Group. Claire en Roderick nemen ons mee in de wereld van design en zullen hun ontwerpvisie met ons delen.

Studio Roderick Vos

Internationale gast

Stefan Nilsson is de bekendste trendwatcher van Zweden. Volgens het Zweedse magazine Rum is hij zelfs een van de meest invloedrijke personen in de designindustrie. Hij reist heel Europa af, leest honderden onderzoeken en bezoekt elke relevante beurs, om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Tijdens Festival Interieur neemt hij ons mee in de laatste lifestyle- en interieurtrends en vertaalt hij deze in kleur, materiaal en vormentaal.

verrassende locatie

De 2e editie van Festival Interieur vindt plaats op 23 juni en wordt gehouden bij Buitenplaats Netl in Kraggenburg. Via het grootste bamboebos van de Benelux bereik je het festivalterrein met als middelpunt een sfeervolle kas voorzien van alle luxe en faciliteiten om een spectaculair event neer te zetten. Rondom de kas kun je genieten van het uit de kluiten gewassen landschap en andere bijzondere binnen- en buitenplekken.

over de organisator

BNS Crisp is het netwerk voor de Nederlandse interieurprofessional in de domeinen interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling, groenstyling en start-up. BNS Crisp is er speciaal voor stylisten en ontwerpers die professioneel met hun vak omgaan, die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen, lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor interieurprofessionals.

maak gebruik van de early bird korting

Koop vóór 31 mei je kaartje en je wordt beloond met het Early Bird-tarief. Je betaalt dan slechts 95 euro excl. BTW.

Geef je nu op!