NIA Community

NIA Community

NIA Community

In de afgelopen jaren hebben al heel wat studenten een opleiding bij NIA ACADEMIE gedaan. En na die opleiding stap je in de realiteit van het vinden van je plek in de interieurbranche. De meeste van onze studenten starten na hun opleiding al zelfstandig interieurontwerper en -stylist. Wij moedigen dat graag aan! Om jullie hierin bij te staan starten we daarom met de NIA Community!

waarom een community?

Als academie hebben we regelmatig contact met onze studenten. Wij houden van korte lijntjes en wonen soms een les bij. We merken dan dat studenten onderling veel aan elkaar hebben en dat er altijd een goede sfeer hangt. En dat is niet gek want iedereen heeft dezelfde passie! Omdat we vinden dat je samen sterker staat - ook na je opleiding - willen we bouwen aan onze community. Waarom het contact met elkaar verliezen als je ook kunt samenwerken? 

voor wie?

Onze community is speciaal voor (oud-) studenten van onze vakopleidingen Interieurstyling en Interieur Ontwerpen, Vastgoedstyling en Dessinontwerp. Dus doe of deed jij één van onze opleidingen, het hele traject of heb je examen gedaan? Dan ben je van harte welkom. Ons doel is om jullie met elkaar in contact te brengen, zodat jullie kunnen sparren en elkaar kunnen versterken en inspireren. Daarnaast willen we leden van onze community af en toe een speciale aanbieding doen! 

Wat zijn de voordelen?

  • Je ontvangt 4 x per jaar een community-mailing met een speciale kortingsactie
  • Je krijgt toegang tot onze besloten LinkedIngroep
  • We organiseren 1 a 2 x per jaar een speciale community-dag met interessant programma
  • Je kunt sparren met collega oud-studenten
  • Je blijft op de hoogte van de nieuwste NIA-cursussen en interessant nieuws op interieurgebied

contact

Ben je (oud-)student, heb je de uitnodiging gemist en wil je lid worden van de community? Neem dan contact op met Jannet:

jannet@nia-academie.nl | 06 41 39 79 15 (ma t/m do 10.00 - 17.00 uur)